www.car.cz
 

OMV hlavním sponzorem rallye Waldviertel , ale i v terénu
     tisková zpráva


- OMV aktivní na domácí autokrosové scéně
- Nové aktivity posilují zaměření na střední Evropu


Největší středoevropská ropná a plynárenská společnost, OMV, zůstává i nadále aktivní na rakouské motokrosové scéně. Rallye Waldviertel je ideální sportovní událost, která perfektně splňuje všechna kritéria společnosti OMV. V srdci Evropy se sejdou závodníci a diváci ze všech zemí, kde OMV působí a kde stále rozšiřuje své aktivity.

Rozhodující byl mezinárodní rozměr
Stejně jako v předchozích letech se ve Waldviertelu sejdou závodníci a diváci z Rakouska, Německa, České republiky, Slovenska a Maďarska. Tento mezinárodní rozměr byl pro společnost OMV rozhodující. Rozhodnutí spolupracovat s Rallye Waldviertel je důležitým krokem při budování pozice společnosti OMV jako sponzora autokrosových závodů v souladu s podnikatelským plánem.

Finále rakouského mistrovství
OMV Rally Waldviertel je atraktivní závěr autokrosové sezóny ve střední Evropě. Jeho součástí je i finále rakouského mistrovství a termín na přelomu října a listopadu láká mnoho závodníků z jiných zemí, kde národní mistrovství v tu dobu již proběhla. Mimoto mistrovství nabízí vzrušující podívanou na různé kategorie automobilového sportu.

Silný divácký ohlas
Stejně jako v minulém roce se OMV Rallye Waldviertel uskuteční v oblasti Horn (Dolní Rakousko). Lokalita severně od Vídně je ideální vzhledem k dostupnosti z Německa, České republiky, Slovenska a Maďarska, kde má motoristický sport mnoho příznivců. V posledních letech proto rallye zaznamenala silnou návštěvnost z těchto zemí.

OMV AktiengesellschaftCorporate CommunicationsBrigitte Mühlwisch

Ewing Public Relations
Hana Laníková, Praha

tisk info


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose