www.car.cz
 

Pavel Valoušek se v Sosnové nakonec představí. Se SUBARU !
     8.11.2006 18:04 - tisková zpráva


OTROKOVICE – Pavel Valoušek patří již k pravidelným účastníkům Setkání mistrů, tradičního a divácky velmi atraktivního zakončení sezóny. Přestože nad jeho letošním startem dlouho visel otazník, nakonec se účastník letošního JWRC představí. Nebude to však s vozem specifikace WRC.

 

Setkání mistrů se koná na víceúčelové dráze v Sosnové nedaleko České Lípy. Dostaveníčko si zde dávají nejlepší čeští jezdci z automobilových disciplín a rozdávají si to v paralelních dráhách proti sobě. I přes povětšinou nevlídné podzimní počasí vždy do ochozů zavítají spousty fanoušků a tak se spíš než o výsledek jezdci snaží o jejich pobavení. A právě k největším bavičům patřívá Pavel Valoušek.

 

„Do Sosnové jedeme hlavně pobavit naše fanoušky. Je to jakási forma poděkování za jejich vydatnou podporu, kterou nám během letošní sezóny projevovali,“ vysvětlil hlavní důvod startu v Sosnové Pavel Valoušek.

 

Delší dobu se spekulovalo o jeho startu s vozem specifikace WRC, nakonec tomu tak nebude. Měli bychom jet se Subaru Impreza STI ve skupině N. Mělo by se jednat o vůz, se kterým dříve startoval Leszek Kuzaj, ale víc informací o voze zatím nemám, poprvé ho uvidím až zítra. Každopádně bych chtěl poděkovat tátovi a panu Kotoučovi, že mi významně pomohl tento start uskutečnit,“ dodal závěrem Pavel Valoušek.

 

www.pavel-valousek.com

 

 

PR


 
 
Fotogalerie:   Turecko 2006, foto Martin Viďourek podruhé - frozentime.cz

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose