www.car.cz
 

Posádka Jiří Hloušek / Tomáš Rozsíval se stodesítkou chce v Praze bavit diváky
     30.11.2006 11:47 - tisková zpráva


Na základě výborného výkonu naší posádky Jiří Hloušek / Tomáš Rozsíval na úvodní super RZ letošní Rally Bohemia v Sosnové, kde podle mnoha ohlasů skvěle pobavili přítomné diváky svým atraktivním stylem jízdy, se našemu teamu dostalo velké pocty v podobě pozvání na Pražský rallysprint 2006.

Naše posádka startující se Škodou 110 L ve třídě H4 tedy bude mít možnost pobavit i diváky v Praze a okolí. Zde se pokusí zaujmout ne až tak rychlými časy, ale hlavně atraktivními průjezdy, za kterými diváci na tuto akci již po několik let přicházejí.

Nyní již můžeme s naprostou jistotou potvrdit, že pro tuto akci připravujeme jednu významnou změnu resp. zpestření. S Tomášovým souhlasem usedne na jeho horké sedadlo spolujezdce člověk, který má v motoristickém sportu opravdu zvučné jméno. Bude to Jiří Moskal ml. Připadá-li vám toto jméno povědomé, pak napovíme, že se jedná o syna známého jabloneckého závodníka, který v minulosti vynikl v mnoha motoristických disciplínách - od závodů do vrchu přes formulové závody na okruzích až ke slavnému Dakaru.

Právě z Dakarů osmdesátých let si snad každý fanoušek motorismu spojuje toto jméno s úspěšnými vystoupeními kamionů Liaz na africkém kontinentě. V Jirkově případě je patrné, že jablko nepadlo daleko od stromu. Vůni benzínu propadl již od útlého mládí a bylo jen otázkou času, kdy se do závodění pustí opravdu naplno. Vzhledem k tomu, že automobilové soutěže patří již delší dobu mezi jeho nejoblíbenější motoristické disciplíny, nebylo příliš těžké přemluvit jej pro start v Praze.

Je nepochybné, že virus jménem rally koluje v Jirkově těle již nyní a my věříme, že po pražském zážitku propukne nemoc pro tuto disciplínu naplno a rally historických automobilů tím získá o jednoho nadšeného průkopníka více.

Těšíme se na všechny fanoušky rally v sobotu 2.12.2006 jak na tratích RZ, tak i v servisní zóně. Zde chystáme projekci našich onboard videí z letošní sezóny, čímž se pokusíme divákům zpříjemnit čekání na průjezdy soutěžních vozů strahovskými rychlostními zkouškami.

 

Na závěr bychom rádi poděkovali za spolupráci našemu hlavnímu sponzorovi, cestovní kanceláři Novasol, s.r.o. (www.novasol.cz), bez jehož pomoci si naše starty jak v MČR historických automobilů tak i na Pražském rallysprintu 2006 nedokážeme představit.

 

Za NOVASOL Historic Rally Team

Jaroslav Dibitanzl

 

 

PR


 
 
Fotogalerie:   Testy Buggyry na rychlostní rekord, listop. 2006

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose