www.car.cz
 

Pražský rallyesprint 2006: tečka za sezónou je tu !
     1.12.2006 15:33 - Pavel Jelínek


Další  ročník tradičního Pražského rallysprintu je tu. Zprávy jednotlivých posádek najdete na jiných místech  našeho webu. Rozhodně se fandové mohou těšit na solidní konkurenci, byť při tomto podniku o prvenství snad  až tolik nejde. Tedy alespoň ne většině posádek.

Mezi přihlášenými jezdci a spolujezdci se tradičně objevuje řada známých osobností. Počínaje současným předsedou vlády ČR Mirkem Topolánkem. Dalším z VIP je třeba generální manažer hokejové Sparty Praha Petr Bříza, herec a bavič Aleš Háma, který kráčí ve stopách  svého kamaráda a kolegy  Dalibora Gondíka..... Ten dokonce tentokrát vytvoří "hereckou" posádku Škody Fábia RS společně s Otakarem Brouskem.

Nechybí takoví jezdci, jako Emil Triner, Karel Trojan, Pavel Valoušek,  Josef Semerád a další a další !! Z Polska by mělo dorazit trio  Kuzaj, Grzyb a Frycz. Jedním z největších bavičů pak v minulosti jistě byl maďarský závodník Szabó s Fordem Focus WRC.  S tak by šlo pokračovat.

První rychlostní zkouška Řeporyje-Cementárna startuje v 8:05, ale mnohem více bude k vidění na Strahovském okruhu, kde se začíná krátce po desáté, konkrétně v  10:14 hod.

Již tradiční je zde vybírání vstupného, které se letos vyšplhalo na  částku 150,- Kč.

Oficiální stránky akce: www.prazskysprint.cz 
 


 
 
Fotogalerie:   Slavnostní představení posádek RSP na seónu.2007

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose