www.car.cz
 

Eddy Schlager hledá spolujezdce na svůj speciální rozpis
     6.12.2006 23:06 - tisková zpráva


Ačkoliv motoristická veřejnost na zveřejnění řádů pro sezónu 2007 stále ještě čeká, s blížícím se termínem úvodních podniků našich šampionátů nezbývá posádkám nic jiného, než začít regenerovat síly a pomalu se připravovat na start nové sezóny.

 

Přestože není stále jasné, jakou roli budou v příštím ročníku domácího šampionátu hrát vozy třídy A8, shromažďuje své plány do budoucna i Eddy Schlager, který v létě letošního roku rozšířil svůj vozový park o sedmou evoluci „áčkového“ lanceru a rád by zapomenul na letošní sezónu plnou technických problémů.

 

Vedle běžné přípravy na nový soutěžní rok však musí pilot z Vilémovic na Blanensku řešit i problémy s obsazením postu na pravé sedačce jeho vozu. Eddyho stálý spolujezdec Rakušan Richard Wächter totiž nemůže příští rok garantovat účast v kompletním seriálu a Eddymu Schlagerovi tak nezbývá, než hledat partnera mezi českými navigátory.

 

Rád by navázal spolupráci se spolehlivým a zkušeným spolujezdcem, pokud možno ovládajícím německý jazyk, který by s ním absolvoval celou sezónu. Specialitou Eddyho rozpisu je způsob číslování zatáček, kde „pětka“ je označena jako rychlá zatáčka a „jednička“ obvykle bývá prudké odbočení.

 

Zájemci o spolupráci se mohou Eddymu Schlagerovi ozvat na e-mailovou adresu: schlager.eurostroj@eurostroj.cz.

 

 

                                                                                                          Jiří Dokulil, ftr-media

  


 
 
Fotogalerie:   Pražský Rallysprint od Pavla Malého

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose