www.car.cz
 

Cais nebude kvůli zdravotním problémům startovat na Janner rally
     3.1.2007 09:29 - tisková zpráva


Test na úvodní soutěž letošního MMČR, rakouskou Jänner rallye, měl tým naplánovaný na závěrečný víkend uplynulého roku. První test probíhal v sobotu 30.12., společně s novým spolujezdcem Petrem Novákem se fryštácký jezdec vydal do malebné přírody v Beskydech.

Příprava na úvodní podnik probíhala přesně podle představ - na testovací trati byl dostatek sněhu a tak si mohl Miroslav Cais vyzkoušet jízdu na pneumatikách s hroty. Druhý den následoval přesun (už bez Petra) do Jeseníků. Již po dvou hodinách však musel tým tento test předčasně ukončit kvůli zdravotním problémům jezdce.

„Na základě doporučení od lékaře jsme se rozhodli na Jänner rallye nestartovat. Opět se u mě projevily problémy s ledvinami, které jsem měl už v minulosti a několikrát jsem byl kvůli nim hospitalizován. Jednou, kvůli startu na domácí Barum rally, jsem dokonce lékařům podepsal revers a celou soutěž absolvoval.

Pak jsem se však hodně dlouhou dobu dával zdravotně do pořádku. Byl jsem mladší a v té době byla rally pro mne vším,“ popsal důvody neúčasti Miroslav Cais.

„Neúčast na Jänner rallye nás samozřejmě moc mrzí. Zdejší rychlostní zkoušky jsem absolvoval na mokru i na sněhu a vždy to byl fantastický zážitek. Navíc v loňském roce jsme na této soutěži skončili šestí absolutně,“ dodal smutně jezdec.

Cais Motorsport

 

 

PR


 
 
Fotogalerie:   Michal Chalupa - SuperStock600 - foto Luboš Novosád

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose