www.car.cz
 

Sparrow racing připraven na Jänner rally 2007
     4.1.2007 14:23 - tisková zpráva


Každou sezónu MMČR zahajuje tradičně IQ Jänner Rallye, které se zúčastní také tři posádky Sparrow racing teamu. Nikoho zřejmě nepřekvapí obsazení Ignise dvojicí Jaromír Tarabus-Daniel Trunkát, která patří ke stálicím týmu.

 

Jaromír má na loňský podnik dobré vzpomínky, v silné konkurenci dokázal dovést do cíle svoji Hondu Civic VTi na sedmadvacátém místě a ve skupině N nedokázal najít žádného rovnocenného soupeře, vítězný náskok v cíli činil neuvěřitelných devět minut a padesát vteřin. Zejména jeho atraktivní styl jízdy na sněhu se mnoha fanouškům líbil.

Nedílnou součástí IQ Jänner Rallye je Wintercup, ve kterém změří síly necelá padesátka přihlášených posádek. V již avizovaném seznamu nechybí ani Jaromír Tarabus, který by rád „urval“ část z finanční prémie, která letos čítá 65 000 Euro.

Na místo činu se vrací v plné síle po roční pauze za volantem Hondy Jirka Pertlíček s Radimem Oravou a Patrik Hlach s novým spolujezdcem Frantou Poláčkem. Budou se chtít prát o umístění na předních příčkách ve skupině N. Oba vozy jsou po stoprocentní repasi a připraveny na novou sezonu.

O napínavé souboje nebude tedy nouze, Jaromír Tarabus bude útočit na titul ve skupině A, Jiří Petrlíček a Patrik Hlach ve třídě N2 a pokud se do zápolení s časem připojí sníh, můžeme se těšit na nepřeberné množství zajímavých situací.

 

 

 

 Michael Daněk

 

 

PR

 

 


 
 
Fotogalerie:   První fotky z Dakaru 2007, přejímky, foto Jirka Vintr

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose