www.car.cz
 

Při 25. výročí IQ Jänner rallye se zapojí 14 obcí
     10.1.2007 12:07 - tisková zpráva


Představují velice důležitou součást pro bezvadný průběh podniku

 

Rallye Club Mühlviertel jako pořadatel IQ Jänner rallye ve dnech 11. a ž 13. ledna 2007 může být šťastný. Stejně jako v minulých letech, i při jubilejním ročníku již oznámilo 14 obcí jsou připravenost podstatně podpořit svým know-how 25. ročník této klasické rallye.

 

Vedle hlavního sponzora, IQ, v čele s obchodním radou Mag. Juliuem Stiglechnerem a Dr. Elsou Stiglechnerovou, spolkové země Horní Rakousy, bankovní skupiny Raiffeisen, Sportunion Oberösterreich a Life Radio, tvoří také 14 obcí z Mühlviertelu důležitou součást tohoto podniku. Jen s jejich pomocí je možné zajistit potřebné trati rychlostních zkoušek.

 

Kromě toho obce poskytují pro bezpečnost, střežení parkovišť a stravování fanoušků místní dobrovolné hasiče. Nabídku doplňují místní záchranky, policie a mnozí dobrovolníci, kteří se dávají do služby tohoto podniku.

 

Proto se obracejí s oficiálním prohlášením na veřejnost a četné fanoušky. „My, starostové, každý rok s radostí sledujeme, že spolupráce s pořadatelem, Rallye Clubem Mühlviertel, velice dobře funguje.

 

Pro naše pomocníky je to skutečně těžká práce, každý rok na to věnujeme 30 000 až 40 000 pracovních hodin, většinu z nich odpracují naši lidé dobrovolně. Letos se IQ Jänner rallye koná již po 25. To je i pro nás jako obce zvláštní důvod k oslavě. Doufáme, že podnik proběhne bez nehod, bude to krásný svátek rallye a k nám Mühlviertelu přijede hodně fanoušků.“

 

 

 

Bgm. Mag. J. Mühlbachler, Freistadt;

Bgm. J. Hinterreiter-Kern, Unterweissenbach;

Bgm. A. Scheuwimmer, Pregarten;

Bgm. E. Punz, Liebenau;

Bgm. J. Lindner, Gutau;

Bgm. Mag. J. Naderer, Tragwein;

Bgm. A. Punkenhofer, St. Oswald;

Bgm. J. Brandstätter, Lasberg;

Bgm. Mag. H. Tischler, Bad Zell;

Bgm. J. Holzmann, Königswiesen;

Bgm. I. Bauernfeind, Pierbach;

Bgm. E. Kriechbaumer, Schönau;

Bgm. J. Langthaler, St. Leonhard;

Bgm. J. Mittmannsgruber, Weitersfelden.

 

25. IQ-Jänner Rallye 2007, tisková služba

Armin Holenia/ Andreas Walk,

 

www.iq-jaennerrallye.at

 

PR


 
 
Fotogalerie:   Michal Chalupa - SuperStock600 - foto Luboš Novosád

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose