www.car.cz
 

Rallye Šumava 2005: nové informační středisko otevřeno
     22.1.2005 04:21 - tisková zpráva


Měsíc před zahájením 40. Ročníku Mogul Šumava rallye Klatovy, otevřel Pošumavský auto moto klub Klatovy (PAMK) informační středisko, ve kterém již dnes jsou k dispozici materiály k této výjimečné sportovní události.

V Klatovech, nedaleko hlavní pošty na Husově náměstí, byly veřejnosti otevřeny prostory, ve kterých budou moci návštěvníci získat informace týkající se činnosti PAMK a v budoucnu i potřebné informace při cestách do ciziny a další zprávy pro motoristy i návštěvníky Klatov a Šumavy.

Již nyní jsou zde k dispozici materiály k letošnímu ročníku Mogul Šumava Rallye Klatovy. Návštěvníci tohoto Infocentra tak mají možnost získat plánky tratě a časový harmonogram, program soutěže, plakát i publikaci, která mapuje historii uplynulých čtyřiceti ročníků nejstarší domácí automobilové rally. V prodeji je také řada propagačních materiálů a suvenýrů, a tak si jistě každý vybere z pestré nabídky triček, čepic, tužek a dalších nabízených předmětů.

Provozní doba střediska je v době před rally od pondělí do pátku od 9:00 do 17:00 hodin, v sobotu od 9:00 do 12:00 hodin. V době soutěže bude otevřeno téměř nepřetržitě.

Informace můžete rovněž získat na telefonním čísle Infocentra - 376 315 180.


Frekventované místo téměř ve středu Klatov se jistě stane cílem fandů motoristického sportu, kde by měli najít vše potřebné. Centrum bude působit i mimo období konání Mogul Šumava rallye Klatovy, ale o tom zase někdy jindy.

A jako informaci ke 40. ročníku rally přidáváme ještě to, že po dobu soutěže, tedy 17. – 19. února 2005, bude pro diváky k dispozici také další Infocentrum v bezprostřední blízkosti servisní zóny, která je stejně jako v loňském roce umístěna v podniku Proagro – silo Klatovy, v prostoru Pod Borem.

 

Ofic. stránky: http://www.mogul-sumava-rallye.cz/


 
 
Fotogalerie:   Jänner rallye 2005 od Guntera Sterlike (A)

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose