www.car.cz
 

Krestu bolela od podepisování ruka., A nyní na testy do Španělska
     24.2.2005 11:40 - tisková zpráva


Krestu bolela po Šumavě ruka
Roman Kresta byl velmi rád, že se mohl o víkendu opět po delší době setkat se svými fanoušky. Těch se do šumavské servisní zóny dostavilo hned několik stovek. Kromě podepsaných plakátů rozdal Kresta i několik rozhovorů.

O českého jezdce byl nejen mezi fanoušky obrovský zájem. Malinu jen mrzelo, že neviděl více rychlostních zkoušek. Byl se podívat jen na Činovský okruh, kde byla pořádaná promotion akce Fordu Česká republika. Podle něj byly na Šumavě lepší sněhové podmínky, než nedávno ve Švédsku.

Byl jsem se podívat jen na Činovský okruh, protože jsem měl jiné povinnosti,“ prohlásil Kresta. „Naštěstí mi to vynahradili fanoušci, kterých přišlo více než dva tisíce. Trochu mě i bolela ruka, protože tolik podpisů za jeden víkend jsem ještě nerozdal.“

„Alespoň od nich jsem slyšel, že někteří jezdci na trati předváděli parádní výkony. Měli k tomu fantastické podmínky. Mně byla jen při sezení v servisní zóně docela zima, ale jinak jsem si to dokonale užil,“ pokračoval Malina.

V tomto týdnu mě ještě čeká docela hodně akcí a pak odlétám na testování do Španělska. Už se moc těším. Budu tam zkoušet Focus WRC na šotolině a připravovat se na Mexickou rally. Společně se mnou tam bude i Toni Gardemeister a Mark Higgins, který je testovacím jezdcem Fordu,“ dodal na závěr Kresta.

PS:
V sobotu by Kresta měl odletět na testy do Španělska. Tam bude i Toni Gardemeister a Mark Higgins. Měli bychom společně testovat Focus WRC na šotolinovém povrchu a připravovat se na Mexickou rally. Toni Gardemeister by měl testovat celkem dva dny. Potom přijde na řadu Kresta a bude mít jeden den na to, aby si vyzkoušel Focus WRC na šotolině. Mark Higgins pak dokončí pětidenní test dvěma dny za volantem Focusu WRC.

Zpracoval: RV FFK


 
 
Fotogalerie:   Rallye Šumava 2005 od Pavla Paláčka

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose