www.car.cz
 

Uzávěrka jihočeské soutěže v Českém Krumlově odhalila slibnou startovní listinu
     12.5.2009 00:38 - tisková zpráva


ž víme, kdo přijede do Krumlova Uzávěrka jihočeské soutěže je za námi, startovní listina je nad očekávání slibná. Víme dobře, že hodně pořadatelů se letos děsí, kolik přihlášek přijde, kolik posádek se dostaví. Rallye Český Krumlov nemusí mít obavy, přihlásili se opravdu úplně všichni. To platí hlavně o současných vozidlech, historických vozidel je výrazně méně.

Do mistrovství republiky historiků je přihlášeno šestnáct posádek, ale z těch, u nichž se předpokládá atak na nejvyšší posty, nechybí žádná. Ze všech českých jezdců, kteří se mohou pochlubit k příslušnosti ke klubu nositelů priority ASN, nepřijedou jen ti, o nichž se to vědělo dávno. Josef Sedláček s kariérou skončil, otec a syn Semerádovi se u nás účastní pouze sprintů a Josef Kopecký mistrovských soutěží jen velmi sporadicky.

Ze zahraničních účastníků s národní prioritou můžeme uvést německého pilota Timo Heinena s vozem Renault Clio Sport ve třídě N 3 a Ukrajince Oleksije Tamrazova. Ten sice se subaru startoval už na Šumavě, ale pořádající ÚAMK Rally Český Krumlov a ČK motorsport mají potíže s ověřením, zda skutečně Tamrazov prioritu má. To je důležité pro stanovení startovního pořadí, protože prioritní jezdci mají právo startovat před ostatními. Celkový počet přihlášek do Mediasport mezinárodního mistrovství ČR v rally je osmdesát dva.

Ředitelství soutěže pracuje v těchto dnech na tisku a kompletaci itinerářů, bezpečnostního plánu a dalších nezbytných dokumentů. V plném proudu jsou také školení traťových pořadatelů a poslední dolaďování bezpečnostních opatření podél rychlostních zkoušek.

V samém závěru jsou také jednání o asistenci vrtulníku, který bude dohlížet na průběh soutěže z ptačí perspektivy.

PR


 
 
Fotogalerie:   Helfštýnský okruh veteránů od Tondy Malého

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose