www.car.cz
 

Francouz Simon Jean Joseph navštíví ČR a zahájí projekt
     19.5.2009 16:24 - tisková zpráva


Do Krumlova zavítá také exmistr Evropy Simon Jean-Joseph

Příští týden navštíví Českou republiku Francouz Simon Jean-Joseph, špičkový pilot a dvojnásobný rallyeový mistr Evropy z let 2004 a 2007. Důvodem jeho návštěvy je oficiální zahájení projektu Citroën Racing Trophy CZ 2009, který startuje při Rallye Český Krumlov.

39ti-letý Simon Jean-Joseph pochází z ostrova Martinik a díky svým úspěchům na rallyové scéně byl dokonce vyhlášen sportovcem Martiniku dvacátého století. Sympatický pilot spojil v posledních letech své síly se Citroën Racing a poté, co s vozem Citroën C2 S1600 získal v roce 2007 svůj druhý titul mistra Evropy, vrhl se na dráhu manažerskou. V současnosti vede klientské oddělení Citroënu Racing a pro Citroën Racing Trophy je v podstatě patronem.

Českokrumlovská soutěž tak bude mít velice zajímavého hosta a pokud byste chtěli s tímto pilotem hovořit a nebo udělat rozhovor, neváhejte se na nás obrátit.




Martina Bedrnová
PR manager
Citroën Česká republika, s.r.o.
e-mail: martina.bedrnova@citroen.com

 

PR



Total a BFGoodrich jsou partnery CITROËN RACING TROPHY.


 
 
Fotogalerie:   Sraz supersportů na zmoklém Masarykově okruhu od Pavla Malého

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose