www.car.cz
 

Na RZ lanovkou a dokonce každý druhý zadarmo !!
     14.5.2011 11:50 - tisková zpráva


Na RZ  lanovkou!
 Rallye Český Krumlov si připisuje další světové prvenství. Naprostým unikátem je cesta na atraktivní divácké místo lanovkou.
Největší novinkou na trati soutěže je rychlostní zkouška poprvé na Lipensku, konkrétně přímo v Lipně nad Vltavou. Na rozdíl od některých jiných míst jsme tu našli obrovskou podporu v obci samotné i u zdejších firem a společností. Ukázali se jako důležití a nápadití partneři a těžit z toho budou především diváci.

Tato dynamická a stále se rozvíjející turistická oblast nejenže srdečně uvítala konání rychlostních zkoušek na svém území, ale navíc pro návštěvníky připravila zajímavý slevový balíček platný pouze při návštěvě Rallye Český Krumlov. Jeho součástí je rovněž zřejmě světový unikát - doprava diváků na divácká místa lanovkou! A navíc - dvě vyjížďky na rychlostní zkoušky za cenu jedné!

Další benefity pro návštěvníky soutěže představuje dvacetiprocentní sleva na vstup a atrakce vodního ráje Aquaworld nebo půjčovné sportovních potřeb v Lipno Rent. Bobová dráha Slideland Lipno věnuje svým návštěvníkům dárkový poukaz na další jízdu, k dispozici bude řada netradičních elektrovozidel jako koloběžky, elektroskaty, motorky, čtyřkolky a další.

Nejen pro dospělé, ale i pro děti, všichni se mohou projet po dráze podle vlastního výběru. Pokud se nerozhodnete odložit na chvilku dítě do dětského koutku. A ještě k tomu má každý návštěvník nárok na desetiprocentní slevu v Restauraci Lanovka, Sportbaru Hříbek a Terase Kramolín, vše v bezprostřední blízkost rychlostní zkoušky a lanovky.

To vše platí v sobotu 28. května. Slevový lipenský rallyový balíček rozhodně umožní spolu s návštěvou rychlostních zkoušek prožít na Lipně velmi příjemný den.
Jindřich Kunc, Rallye Český Krumlov

 


 
 
Fotogalerie:   Lužická rallye 2011, foto Jan Šnábl

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose