www.car.cz
 

Český Krumlov se rychle blíží. Milan Liška se těší na rally i na golf
     24.5.2006 17:38 - tisková zpráva


Po bodových žních posádek NTS Plzeň – Gassner Rallisport a Klub Fox Racing na sprintu v Tišnově se plzeňský Klub Fox Racing představí také při dalším podniku MMČR rally, který se uskuteční ve dnech 25. – 27. května v Českém Krumlově. Tři posádky míří na jih Čech s jasným cílem: bodovat!

 

V Tišnově udělali týmovému šéfovi Milanu Liškovi radost jak Jiří Volf s Petrem Novákem (Mitsubishi Lancer Evo 8) a Miroslav Jandík s Radimem Chrasteckým (Mitsubishi Lancer Evo 7), kteří do hodnocení MČR sprintrally brali body za třetí, resp. čtvrté místo, tak Daniel Běhálek s Jaroslavem Vosádkou. Ti se zatím stále sžívají s pro ně novou technikou, zabalenou v atraktivním hávu Subaru Impreza STi, přesto dokázali na Moravě vybojovat první body v absolutní klasifikaci!

 

V Českém Krumlově se Klub Fox Racing představí v odlišné sestavě. Na vynikající výkony z Tater, kde se jel předchozí podnik MMČR rally, se pokusí navázat Marcel Tuček, vedle něhož se na horké sedadlo vrátí dlouholetý spolujezdec Václav Tesař. Západočeská posádka se představí opět s Mitsubishi Lancer Evo 6. Další Lancer – tentokrát osmé evoluce – bude po tratích rychlostních zkoušek vodit Milan Liška, jemuž bude tentokrát číst noty Petra Mynářová.

 

Jedinou dvojicí, která jela v Tišnově a odstartuje i v Českém Krumlově, tak budou Běhálek s Vosádkou. Kombinace dvou zkušených a jednoho talentovaného jezdce nedává týmu mnoho prostoru pro úvahy o výsledcích. Cíle musí být vysoké: „Chceme bodovat! Všichni tři!“ odhodlaně prohlásil před startem soutěže ‚šéf‘ Milan Liška.

 

Plzeňský matador se na krumlovskou rally velice těší: „Můj vztah k této soutěži je jednoznačně velice kladný. Osobně ji po britské RAC rally považuji za nejkrásnější vůbec! Stejně tak rychlostní zkoušky Malonty a Soběnov u nás absolutně nemají obdoby!“

 

Nejen rally ale živ je soutěžák a Milan Liška stihne na jihu Čech i další sportovní utkání. Tým zvolil ubytování napůl cesty mezi Českým Krumlovem (centrum rally) a Českými Budějovicemi, kde bude umístěna servisní zóna, a někteří jeho členové hodlají využít možností, které se v místě nabízejí: „Přímo za barákem máme golfové hřiště. Jsme domluveni s Danem Běhálkem, že si to rozdáme hned ve středu ještě před začátkem seznamovacích jízd,“ těší se Milan Liška, jenž stále populárnějšímu sportu podlehl teprve nedávno.

 

A kdo z dvojice Liška – Běhálek je na greenech zatím lepší? Kdo má nižší handicap? „Lepší budu asi zatím já, protože jsem zatím dokázal udělat větší šlic do trávníku na odpališti,“ směje se Plzeňan. „Myslím, že to bude dost zajímavé, protože asi 3 metry jdeš na jedné jamce po hrázi rybníka, tak se taky může stát, že tam utopíme všechny míčky a bude po partii.“

 

A proč Milan s Danem nepřizvou do ‚turnaje‘ také třetího pilota týmu Marcela Tučka? „No to v žádném případě! Marcel totiž umí každý sport a když proti němu hraješ, můžeš se dopředu rozloučit s nadějí na vítězství. Dodnes mám v sobě zakořeněné, jak jsem s ním kdysi dvakrát prohrál v kuličkách,“ nehodlá zvážnět ani v závěru Milan Liška.

 

 

KLUB FOX RACING MEDIA SERVIS

PR


 
 
Fotogalerie:   Extremtrucktrial Mohelnice 2006 od Martina Ježka

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose