www.car.cz
 

Valoušek v Blovicích s octávií, Odložilík jede vyhrát s porsche
     tisková zpráva


            Vrchol sezóny, kterým bude bezesporu Barum rally ve Zlíně (soutěž započítávaná do mistrovství Evropy), je za dveřmi a ani Trumf Rally Team nebude zahálet. Jako přípravu na Barum rally Zlín má naordinovánu účast na Blovické Rally Šou Pavel Valoušek a František Rajnoha se Škodou Octávií, Roman Odložilík s bratrem Pavlem a Porsche Carrera budou sbírat body do šampionátu historiků.
 
            Pro Pavla Valouška to bude v krátké době už třetí vůz, se kterým vyrazí na rychlostní zkoušky. „Já věřím, že si na auto rychle zvyknu. Základní princip ovládání vysleduju prakticky okamžitě, potom si budu postupně zvykat na zbytek. Nevidím v tom žádný problém,“ nedělá si hlavu Pavel. Octávia je špičkově připravená, po posledním závodu na Kopné prošla repasí a měla by být více konkurenceschopná. „Budu dělat vše proto, abychom dorazili do cíle a aby oktávka byla hodně vidět. Tlak na výsledek není, hlavně se potřebujeme pořádně rozjet před barumkou a dobře si zazávodit,“ objasňuje Pavel, který na Barum rally Zlín odstartuje se Suzukou Ignis S1600.
 
Vzhledem k jeho jezdeckému stylu nelze pochybovat o tom, že bleděmodrá octávia bude skutečně vidět, ačkoliv ji pořadatelé „vyzdobili“ prapodivným startovním číslem 34. A jak se vůbec Pavel na Blovickou Rally Šou těší? V Blovicích jsem ještě nikdy nejel, takže to pro mne bude nová zkušenost. Obecně mám raději technické tratě, než ty rychlé, ale jezdec se musí umět vypořádat se vším, co pro něj pořadatel připraví,“ konstatuje otrokovický mladík.
 
            V Blovicích nebude chybět ani historické Porsche Carrera bratří Odložilíků. Předchozí soutěž v Pačejově jim nevyšla zcela podle představ, když jejich „poršátko“ vyřadil ze hry povolený setrvačník, ke kterému se přidala spousta dalších nezvyklých technických problémů. Situace v tabulce mistrovství se ale nezměnila, největší konkurenti se totiž také cíle nedočkali a Odložilíkovi tak stále vedou s náskokem klasifikaci historiků. „Porsche už je kompletně nachystané a do Blovic se těšíme. Za úspěch budeme považovat pouze vítězství,“ otevřeně přiznal Roman Odložilík.          
                      
        tisková informace
-Vicky- Media Productions  
      foto: V. Hausknotz 
 
 

 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose