www.car.cz
 

Barumka opět s výběrem vstupného
     27.7.2011 22:52 - tisková zpráva


Regulace diváků na rychlostních zkouškách
 
Podobně jako řada světových a rovněž domácích motoristických podniků přistupují pořadatelé Barum Czech Rally Zlín k výběru vstupného na rychlostních zkouškách a dalších místech. Visačky a lístky opravňují ke vstupu do prostorů vymezených pro diváky, a to na technickou přejímku, na jednotlivé rychlostní zkoušky a umožňují přístup do servisu v otrokovickém areálu Barum Continental, spol. s r.o.
 
Výběr vstupného bude organizován v areálu servisní zóny v Otrokovicích, shakedownu v prostorách Halenkovic a všech rychlostních zkouškách s výjimkou divácké Super RZ v ulicích Zlína (zde bude vybírán vstup pouze ve VIP zóně). Vedle páteční divácké noční erzety v ulicích krajského města nebude vybíráno vstupné na slavnostní start a cíl soutěže.
 
VSTUPNÉ: Připraveny jsou dva druhy vstupenek. Cena lístku tzv. JEDNORÁZOVÝ VSTUP bude 70 Kč na jednotlivé rychlostní zkoušky nebo do servisní zóny. K těmto lístkům se budou vydávat ještě informační letáky v diváckých místech a parkovacích lokalitách. Tyto lístky budou k dostání na přístupových místech k RZ a jsou určeny pro ty z Vás, kteří navštíví maximálně dvě rychlostní zkoušky. Dále jsou k dispozici visačky VOLNÝ VSTUP, které budou v ceně 200 Kč (platí na všechny akce po dobu čtyř dní) a díky této visačce se můžete dostat do všech následujících diváckých prostorů:
 
Čtvrtek 25. srpna: technická přejímka (sportovní hala Euronics)
Pátek 26. srpna: shakedown (Napajedla - Halenkovice), servisní zóna Otrokovice
Sobota 27. srpna: RZ 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, servisní zóna Otrokovice
Neděle 28. srpna: RZ 10, 11, 12, 13, 14, 15, servisní zóna Otrokovice
 
Je mnohem jednodušší pořídit si visačku v ceně 200 Kč. Nejen, že ušetříte, ale zrychlíte průjezd k rychlostní zkoušce -  nebudete čekat na zaplacení. Visačky a lístky opravňují ke vstupu do prostorů vymezených pro diváky na jednotlivých rychlostních zkouškách a umožňují přístup do servisního areálu (mimo vymezené prostory je vstup diváků zakázán). Volné vstupy budou v prodeji na čerpacích stanicích, ve vybraných trafikách a prodejních místech v okolí trati rally od úterý 16. srpna. Podrobný seznam prodejních míst bude uveřejněn na oficiální internetové adrese: www.CzechRally.com
 

VSTUP ZDARMA: pro děti do 10 let na každou rychlostní zkoušku, tělesně postižení mají vstup zdarma

 

 
Ve Zlíně 26. července 2011                                        Roman ORDELT
                                                                                       tiskový mluvčí
                                                                       BARUM CZECH RALLY ZLÍN    

 
 
Fotogalerie:   Mistři Evropy Pražák a Čáp v první půlce sezóny 2011

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose