www.car.cz
 

Roman Kresta s Petrem Grossem v Příbrami pro celkový bronz s Lancerem
     24.9.2010 11:10 - tisková zpráva


Mogul Racing Team před Herkul Rally Příbram
Herkul Rally Příbram, jejíž 32. ročník se odehraje v pátek a sobotu 24. - 25. září, uzavře letošní sezónu Mediasport Mezinárodního mistrovství České republiky v rally.


Na startu závěrečné soutěže nebudou chybět ani pravidelní účastníci MMČR Roman Kresta s Petrem Grossem, kteří již tradičně odstartují v barvách Mogul Racing Teamu. Poslední podnik letošní sezóny absolvuje luhačovicko - boleslavská dvojice s vozem Mitsubishi Lancer EVO IX, se kterým Roman úspěšně účinkuje v seriálu sprintrally. Roman s Petrem na Barum Czech rally přišli o možnost zisku hattricku titulu absolutních mistrů a již po uplynulém podniku bylo jasné, že s definitivní platností získávají v letošním roce bronzové pozice, přesto však v závěrečném podniku sezóny odstartují.

"Letošní sezóna dopadla, jak dopadla. Příbram jsme v plánu sezóny měli, takže odstartujeme," uvádí ke startu v závěrečné rally Roman. "V současné době však již soustředíme všechny síly a práci týmu na přípravu na následující sezónu. Všechny fandy rally bychom chtěli pozvat na závěrečný podnik MMČR a popřát jim, ať si před přestávkou mezi sezónami užijí krásné závody," uzavírá Roman Kresta před startem 32. Herkul Rally Příbram.

Příbramská soutěž má pro zúčastněné připravenou trať o délce přesahující 170 kilometrů rychlostních zkoušek, rozdělených do 16 měřených úseků. Start soutěže se odehraje před Kulturním domem v pátek v 16:00. Cílová rampa přivítá nejúspěšnější posádku na stejném místě v sobotu v 17:32 hodin.

 

PR

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Momentky z Barumky 2010 od T.a P. Malých

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose