www.car.cz
 

Horké smyky v podání historiků opět na Pražském rallysprintu. Pozor fotosoutěž !
     4.12.2009 14:33 - Pavel Jelínek


Závěr letošní sezóny se v týmu Ctirada Hájka nese v duchu tradiční účasti na každoročním Pražském rallysprintu. Celý tým vnímá Pražský rallysprint jako důstojné a přátelské rozloučení se sezonou. Posádku nebude tvořit nikdo jiný než samotný Ctirad Hájek a zkušený Eda Perski, který vedle Ctirada usedá na sedadlo spolujezdce pravidelně i v rámci MČR.

Jezdec Ctirad Hájek přislíbil následující? "Budu se snažit o rychlou, atraktivní jízdu, doplněnou množstvím smyků a věřím, že společně s Edou Perskim pobavíme nejen vás, motoristické příznivce rally, ale i vaše přátele, kteří mohou využít návštevy Pražského rallysprintu jako příjemného zpestření tohoto víkendu. Po celou dobu konání závodu bude pro Vás diváky v našem servisním zázemí připraveno malé občerstvení. Přijďte k nám na horký punč a domácí štrůdl. Srdečně Vás zveme do našeho servisního zázemí posedět, poklábosit a dozvědět se o nás víc. Na Vaše dotazy Vám jistě rád odpoví i čerstvý vicemistr republiky v kategorii historických vozidel, Miroslav Janota se svým spolujezdcem Pavlem Stráským, kteří se tentokrát představí v roli mých mechaniků."

Součástí servisního zázemí týmu Ctirad Hájek Reklama Studio bude k nahlédnutí okruhový soutěžní speciál Žkoda Octavia, se kterým v letošní sezóně úspěšně závodil Jiří Jupa, coby pravidelný účastník seriálu Česká pojiš?ovna ? Žkoda Octavia Cup. Dále pro Vás bude připraven stánek společnosti Luka Motorsport se specializovanými komponenty pro závodní automobily, ve kterém Vám přímo majitel společnosti pan Lukáš Karhan rád zodpoví veškeré Vaše dotazy při jednotlivých nákupech za velmi zajímavé ceny.

Karel Trojan k tomu uvádí: "Start v Praze za volantem Octavie WRC je takový malý, či spíše velký dárek k Vánocům. Po delším čase se zase naskytla taková příležitost a my si to na tratích okolo Strahova a Chuchle hodláme opravdu užít. Už dnešní test jsem si parádně užil a podařilo se mi při té příležitosti propotit tričko. To je prostě pocit, který se dá slovy asi jen stěží popsat. Ambice stran výsledku si neděláme a chceme se jen pěkně rozloučit se sezónou a s fanoušky."

Celý tým věří, že Pražský rallysprint bude provázet vynikající atmosféra, vůně vánočního punče, ruch servisní zóny a především zvuk našeho žlutého závodního speciálu Opel Kadett GTE. XV. Pražský rallysprint odstartuje v pátek 4. prosince v 18:00 okruhovou rychlostní zkouškou uvnitř Rošického stadionu, aby pokračoval v sobotu ráno novou rychlostní zkouškou na dostihovém závodišti ve Velké Chuchli. Poté se soutěžní vozy přesunou zpět na Strahov, kde na ně budou čekat zbývající rychlostní testy.

A jedna rada na závěr: Foťte a natáčejte videa! Foťte naše auto v akci na rychlostních zkouškách, časových kontrolách, zkrátka všude kde jej spatříte. Foťte a natáčejte naše zázemí, zajímavé momentky spojené s našim vozidlem, posádkou a týmem. Foťte netradičně a kreativně. Vložte do svého záběru kus umělecké a lidové tvořivosti každého z Vás. Ptáte se proč? Odpověď je jednoduchá.

Po Pražském rallysprintu se dozvíte více o soutěži, která Vás bude provázet celou následující sezónu 2010 a jejím vyvrcholením bude velmi hodnotná cena v podobě zážitku spojeného s naším týmem.

Cen v podobě triček, čepic a tužek s potiskem již přeci bylo dost :-) Těšíme se na Vás.

PR

www.prazskyrallysprint.cz


 
 
Fotogalerie:   Testy zámkové dlažby a nové trati na Strahově 2009, foto Petr Eliáš

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose