www.car.cz
 

Exkluzivní foto karambolu ze Stopy s letícím TAKY fanouškem
     8.2.2011 14:45 - Pavel Jelínek


Exkluzivní Brčkovy záběry srážky rallyového vozu s člověkem !!

Fotograf Tomáš Brčko Brázdil se v sobotu při amatérském rallyovém závodě Ve stopě Valašské zimy 2011 nachomýtl ke srážce člověka s vozem, která má naštěstí dobrý konec. Určitě se podívejte :-))

Autorův popis situace:

"Kousek od místa na fotkách spadla do "škarpy" další posádka. Asi 5 mladíků se rozhodlo, že tam půjdou a vůz vyprostí. Skupinka byla trošku více v alkoholovém opojení, a proto se taky stalo, že se jeden mladík opozdil a už tu zatáčku nestihl přejít. A v tom se přiřítil vůz číslo 17, zatáčku nezvládl a dopadlo to takhle! K údivu všech ale mladík po kotrmelci okamžitě vstal a začal pomáhat při vytlačení vozu zpět na trať. Asi po patnácti minutách zjistil, že má zranění - malé škrábnutí na noze, které trošku krvácelo."

Převzato po dohodě s www.motolevel.com a jeho šéfredaktorkou Lucií Havlíčkovou, kde najdete další info a hlavně  kompletní uvedenou  sérii fotografií. Stačí kliknout ZDE !!!

 


 
 
Fotogalerie:   CRASH Růžička (modrá moto) - Běhal 30.1.2011 Hamr na Jezeře foto Luboš Novosád

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose