www.car.cz
 

Pitoli týmu BRT budili pozornost na výstavě Rychlá kola v Lysé
     23.11.2009 23:51 - tisková zpráva


PILOTI BRT SKLIDILI NA VÝSTAVĚ RYCHLÁ KOLA ÚSPĚCH I OBDIV

Lysá nad Labem, 22.11. 2009

Tradiční výstava automobilové, motocyklové techniky, tuningu a závodních speciálů Rychlá kola v Lysé nad Labem je opět minulostí. Také ročník 2009 se setkal s velkým zájmem motoristické i laické veřejnosti. Na obvyklých autogramiádách se představili piloti Tomáš Kostka, Josef Král a Michal Matějovský, kteří letos úspěšně reprezentovali BRT především na zahraničních okruzích.

Michal v barvách stáje Sunred BRT jezdil Seat Leon Eurocup, ale po skvělém začátku sezóny jej potkalo hned několik smolných situací, které mu nedovolily lepší, než deváté místo v celkovém pořadí.

Tomáš v prestižním německém seriálu DTM odjel v týmu KOLLES Futurecom - BRT celou sezónu na voze Audi A4 DTM evoluce 2007 a dokázal stabilně jezdit jako nejlepší mezi dvouletými auty a krok udržel i s vozy modelové řady 2008.

Josef po skvělém celkově třetím místě ve formulovém IFM přestoupil na konci sezóny do asijské série GP2, kde se v britském týmu Super Nova hned v prvním závodním víkendu v Abu Dhabi dokázal prosadit a dojel třetí!

Jezdci pochopitelně i s mnoha dalšími špičkovými kolegy tedy absolvovali během neděle jednak křest nového vydání publikace Formule 2009 - 2010 a také besedy a autogramiády. "Byl to hezký závěr náročné sezóny. Zájem návštěvníků byl veliký a to nás samozřejmě těší. Zimní odpočinek ale nejspíš nebude dlouhý. Každý z nás nyní jedná o angažmá v příští okruhové sezóně. A určitě můžu za všechny říct, že už se na ni těšíme," zhodnotil prezentaci na tradiční výstavě pilot DTM Tomáš Kostka.



odkazy:
http://www.brt.cz


Více informací a aktuální fotografie naleznete v průběhu celé sezóny na: www.brt.cz.

Kontakt: Petr Najman, BRT a.s., tel: 603 888 863, najman@brt.cz

PR


 
 
Fotogalerie:   Most- srpen 2008 -procházka boxy, foto Mirek Grusa

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose