www.car.cz
 

Oficiálně !! World Superbike v Brně POJEDE až do roku 2012 !!
     23.1.2010 22:49 - tisková zpráva


Automotodrom Brno a Infront Motor Sports zajistí konání závodu World Superbike v Brně až do roku 2012

Brno - Automotodrom Brno a Infront Motor Sports oznamují, že uzavřeli dohodu, která zaručuje účast České republiky v kalendáři FIM Superbike World Championship na další tři roky.
V návaznosti na jednání, která proběhla v zimních měsících, může být tedy potvrzeno, že závod zůstane v Brně až do roku 2012 včetně díky tomu, že Automotodrom Brno převzal roli smluvního partnera Infrontu pro ČR.

Karel Abraham, předseda dozorčí rady Automotodromu Brno, prohlásil: "Považovali jsme za nutné zajistit pro české fanoušky pokračování akce Mistrovství světa Superbike v Brně na další tři roky, neboť vzhledem k jednání předešlého smluvního partnera hrozilo, že Česká republika tento podnik ztratí.

Za účasti sedmi různých výrobců a mnoha špičkových jezdců je Superbike World Championship úspěšná motoristická událost a jsme hrdí na to, že můžeme potvrdit, že Automotodrom bude výhradním partnerem tohoto závodu až do roku 2012. "

Paolo Flammini, generální ředitel společnosti Infront Motor Sports, dodal: "Jsme potěšeni, že můžeme potvrdit, že závod v České republice zůstane v Brně i na příští tři roky. Brno je jedním z nejvýznamnějších závodních okruhů na světě a díky tradici, organizaci a atraktivní podívané se stal v průběhu let skutečně nepostradatelnou základnou všech fanoušků motocyklů a Superbiků. A proto se samozřejmě těšíme na zopakování tohoto úspěchu v nadcházejících letech."


Letošní závod České republiky HANNspree FIM Superbike World Championship se bude konat dne 11.července.

PR

MO


 
 
Fotogalerie:   Zimní atmosféra na Masarykově okruhu, zima 2010, foto Jar. Mareček

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose