www.car.cz
 

Kaufmannův pozitivní vstup do sezóny na Paul Ricard
     17.4.2010 15:11 - Vladimír Rožánek


Wolfgang Kaufmann absolvoval svůj letošní první závod Le Mans Séries na francouzském okruhu Paul Ricard a po osmi hodinách si odvážel čtvrté místo.

Víkend Le Mans Série skončil pro posádku Wolfgang Kaufmann, Steve Zaccia a Luca Moro na čtvrtém místě. Sice ne úplně podle představ, přes to je to dobrý vstup do sezóny. Do závodu odstartovali ze šestého místa a na bývalém okruhu F1 v Le Castellet. Srážka s pomalejším vozem je ovšem trochu zdržela, výlet mimo trať ovšem zvládli a závod dokončili a pěkném čtvrtém místě ve třídě LMP2. Naděje na pódiové umístění definitivně zhasly, kdy Zaccia přijel s vadnou pojistkou startéru. Pro příští závod máme předpoklad, že umístění na stupních vítězů není nemožné.

Wolfgang Kaufmann se nyní představí ve španělském GT open, kde v týmu Autorlando Sport bude pilotovat Porsche 997 GT3 RSR.

Vláďa Rožánek


 
 
Fotogalerie:   Wolfgang Kaufmann, jaro 2010, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose