www.car.cz
 

Omluva ''''Králi tunelářů''''. Zajímavý blog na téma Antonín Charouz ..
     27.11.2011 21:53 - Pavel Jelínek


Okamurova omluva "Králi tunelářů"

Do redakce spřáteleného webu www.motormix.cz dorazil následující emal s tímto  textem, který se úzce týká vlivného ACh, jehož syn mimochodem právě o tomto víkendu startuje jako druhý Čech ve formuli 1. Text zveřejňujeme v plném znění, když už máme tu "demokracii".

Antonín Charouz mi zaslal dopis, kde žádá veřejnou omluvu a vyhrožuje mi za to, že jsem ho jmenoval ve svém minulém blogu v nelichotivé souvislosti. Na jeho žádost proto zveřejňuji pokornou omluvu:  Vážený pane, žádáte omluvu za to, že Vás prý označuji za "neschopného, přesněji všehoschopného miliardáře, který ví, že miliardy nejsou zadarmo" a tím "zároveň čtenářům nepokrytě podsouvám, že za blíže nespecifikovanou úplatu adresovanou orgánům výkonné moci můžete dosáhnout nějakého (zde daňového) zvýhodnění".

Pane Charouzi, Vámi kritizovaný můj text zní a vyznívá trochu jinak - nejde v něm jen o daně, ale o to, že skutečně miliardáři vědí, že nic není zadarmo a zisk či slevu (na cokoli) si umí zařídit lépe a jistěji než prostý člověk. Napsal jsem: "Miliardáři mají nižší daně než střední třída. A proč? Protože slevu mohou zaplatit. Co asi může nabídnout ministru financí kominík nebo prodavačka ze supermarketu? To páni Bakala, Roman, Charouz už vědí, že miliardy nejsou zadarmo."

Celý text ZDE

Fotovzpomínky na kariéru Antonína Charouze


 
 
Fotogalerie:   Jan Charouz a páteční svezení v F1 při VC Brazilíe 2011

 
zvětšit

 
 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose