www.car.cz
 

Bosiger konzultuje chystané testování
     18.4.2007 06:37 - tisková zpráva


Přestože se Markus Bosiger dostal po závodě v Barceloně poprvé v průběhu své truckové kariéry do celkového vedení, tato skutečnost ho zatím nechává chladným.
 
„Pochopitelně, že mě to těší. Kvůli vítězstvím člověk přece závodí. Mám už toho ale hodně za sebou na to, abych věděl, že rozhodující je bodový součet na konci šampionátu a před námi je dalších osm těžkých závodů,“ říká švýcarský jezdec, který dokázal stejně jako David Vršecký vyhrát hned svůj úvodní závod za volantem nového vozu.
 
„Pokud se Buggyra v něčem odlišuje od týmů, ve kterých jsem doposud působil, je to tlakem který dokáže vyvinout na jezdce v době pauzy mezi jednotlivými závody. Prakticky každý den komunikuji s Mario Kressem, který chce znát mé názory na všechno, co se auta týče.“ V současné době probíhají mezi dvojicí Bosiger – Kress konzultace ohledně testování, která má proběhnout příští středu na okruhu v Mostě.
 
„Prakticky je již jasný časový rozvrh. Přesně vím, které komponenty budu testovat já a co zbude na Davida. Mario tvrdí, že nás testování posune o kus dále. Na základě dosavadních zkušeností nemám sebemenší důvod mu nevěřit.“
 
Buggyra

 
 
Fotogalerie:   Triestingtal Rallye 2007, foto Jiří Dokulil

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose