www.car.cz
 

O víkendu budou závodit tahače : V Zolderu i Mohelnici
     17.5.2007 08:59 - tisková zpráva


Okruh v belgickém Zolderu je již připraven na zahájení druhého letošního podniku FIA European Truck Racing Cupu. Připraven je také MAN Michala Doláka. "Vůz je po kolizích z prvního závodu v Barceloně opraven a plně připraven svádět tuhé boje o další pohárové body. Cestou do Zolderu se ale přesto ještě dnes zastavíme ke krátkým testům na mosteckém okruhu.", řekl krátce před odjezdem do Belgie manažer Roman Seidl.

Ti, kteří to mají na okruh do Zolderu přece jen trochu daleko, mohou zamířit na trochu jiné trucky a to na Extrem Truck Trial do Mohelnice (www.extremtrucktrial.cz).

Už tento víkend se mohelnický lom na Olomoucku změní v nebezpečné tratě, na kterých budou fyzikální zákony překonávat posádky jak nákladních vozů, tak i zcela unikátních prototypů. Podle ředitelky závodu Zuzany Boučkové se na letošní ČSAD Logistik cup přihlásilo 59 posádek, což je o třetinu více, než v roce předchozím.

Akce, na které nebude chybět speciálně upravená Tatra 813 se zadním křídlem a ručně ze dřeva vyřezanou palubní deskou nebo zrenovovaná Tatra, s kterou jel Karel Loprais dakarskou rallye v roce 1995, vypukne úderem 10. hodiny v sobotu 19. května a skončí v neděli odpoledne. 

ČSMS


 
 
Fotogalerie:   Jarní Most 2007, foto Martin Straka, BPA

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose