www.car.cz
 

Český Frankie Truck Racing Team v Mostě velmi úspěšný !!
     27.8.2007 06:51 - tisková zpráva


Garrettovi se v sobotu v Mostě příliš nedařïlo

Sobotní kvalifikační závod se jel v Mostě za vysokého počtu diváků, jelikož počasí je tady opravdu příznivé. Frankie Truck Racing Team je zde stále bez Frankie Vojtíška, který se stále zotavuje z nemoci, nicméně jeho stav je stále lepší. Do kvalifikačního závodu startovali oba piloti Frankie Truck Racing Teamu, s č. 10 Ross Garrett a s č. 22 Markus Altenstrasser, z páté řady a celý závod absolvovali bez větších problémů.
 
Pořadí: 1. David Vršecký, 2. Antonio Albacete, 3. Markus Böesiger, 4. Gerd Köerber, 5. Jochen Hahn, 6. Jean-Philippe Belloc, 7. Chris Levett, 8. Markus Altenstarsser, 9. Ross Garrett.

Do hlavního sobotního závodu startoval Markus Altenstrasser ze čtvrté řady a Ross Garrett z páté. Oba piloti Frankie Truck Racing Teamu odstartovali skvěle a Markus sváděl velký boj na 8. pozici s Josphem Aduou, který nakonec vyhrál a dostal se před něho. Ross Garrett jezdil na 13. místě, ale závod nakonec z technických důvodů nedokončil.
 
Pořadí: 1. Antonio ALbacete, 2. Markus Böesiger, 3. David Vršecký, 4. Jochen Hahn, 5. Jean-Philippe Belloc, 6. Gerd Köerber, 7. Chris Levett, 8. Stuart Oliver, 9. Markus Altenstrasser.

Text: Aťa Seidl,
 
Zvukové vstupy ze závodu:
Stáhnout ve formátu MP3 (613.1 kB)
Stáhnout ve formátu MP3 (723.2 kB)

Český Frankie Truck Racing Team zvítězil v Mostě

Na staru kvalifikace startoval britský pilot Ross Garrett ze 4. řady a Rakušan Markus Altenstrasser z řady šesté. Markus také na Autodromu v Mostě oslavil své narozeniny.
 
Výsledky kvalifikace: 1. Markus Böesiger, 2. David Vršecký, 3. Antonio Albacete, 4. Gerd Köerber, 5. Jean-Philippe Belloc, 6. Ross Garrett, 7. Egon Allgäeuer, 8. Jochen Hahn, 9. Markus Altenstrasser.

Nedělní hlavní závod byl plný změn. Na špici se hned po startu usadili jezdci týmu Buggyra před Španělem Antoniem Albacetem. Pocelý závod si první dvě pozice udrželi, ale v předposledním kole musel ze závodu odstoupit David Vršecký pro poruchu svého trucku (turbo).
 
I ve středu pole probíhal velký boj a to mezi Egonem Allgäeuerem a Jochenem Hahnem. Ti pak po závodě vedli diskusi s komisaři FIA. Ross Garret obsadil velmi pěkné 4. místo a druhý jezdec Frankie Truck Racing Teamu Markus Altenstrasser dojel šestý.
 
Pořadí hlavního nedělního závodu: 1. Markus Böesiger, 2. Antonio Albacete, 3. Chris Levett, 4. Ross Garrett, 5. Jean-Philippe Belloc, 6. Markus Altenstrasser, 7. Gerd Köerber, 8. Michal Dolák, 9. Egon Allgäeuer, 10. Andy Levett.

Pořadí týmů: 1. Frankie Truck Racing Team, 2. Buggyra Int. Racing System, 3. Truck Race Team Allgäeuer.

Text: Aťa Seidl
Zvukové vstupy ze závodu:
Stáhnout ve formátu MP3 (839.8 kB)
Stáhnout ve formátu MP3 (754.1 kB
 
Oficiální stránky: http://www.frankie.cz

 
 
Fotogalerie:   EP trucků v Mostě a Buggyry, neděle, foto Buggyra

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose