www.car.cz
 

(také) Nejrychlejší trucker na letošním Autotecu
     tisková zpráva


Součástí doprovodného programu veletrhu je také několik zajímavých autogramiád a setkání s předními osobnostmi českého motoristického sportu. Jedním z nejslavnějších českých jezdců těchto dnů je David Vršecký, držitel rychlostního rekordu na trucku. Rekord vytvořil s tahačem Buggyra a má hodnotu 281,723 km/h. Autogramiáda Davida Vršeckého se uskuteční v neděli 6. června v pavilonu D v rámci odpoledne s Buggyra týmem na stánku společnosti Schäfer a Sýkora s.r.o. (č. 21).

Rekordu se podařilo dosáhnout v letošním roce na dálničním okruhu v Dubaji. Nyní čeká osmadvacetiletý závodník na zápis do Guinessovy knihy rekordů. Vršecký je zároveň průběžně vedoucím závodníkem Evropského poháru divize Super Race Trucks. David Vršecký je členem stáje Buggyra Truck Racing Team, v jejímž čele stojí bývalý velmi úspěšný jezdec Martin Koloc.
 
  buggyra


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose