www.car.cz
 

Trucky: Cílem týmu BUGGYRA je obhajoba pozic !!!
     8.1.2008 11:26 - tisková zpráva


Se rčením „Jak na Nový rok, tak po celý rok“ se v průběhu letoška nebude zcela jistě ztotožňovat šéf logistiky týmu Buggyra International Racing Systém Petr Marek. Příchod nového roku totiž „oslavil“ v rozporu s vlastními představami bojem se zápalem plic.
 
Jak se však posléze ukázalo, jednalo se o boj úspěšný, neboť od časného rána tradičně velí provozu v roudnickém Buggyra Technology Centru.
 
„Letos jsme se sešli poprvé. Již tradičně jsme si na úvod řekli, jaké jsou naše priority. V roce 2008 chceme obhájit pozice z loňské sezóny,“ potvrdil Marek s tím, že to rozhodně nebude snadné.
 
V loňské roce totiž Buggyra vyhrála vše, co vyhrát lze. Před začátkem sezóny byl tým posílen Honzou Zítou. „Loni s námi Honza odjel několik závodů a měl možnost doslova na vlastní kůži poznat, jak to v týmu chodí. Vzhledem k tomu, že bylo nutno zacelit mezeru po Standovi Dvořákovi došlo k dohodě. Jsem přesvědčen o tom, že bude výhodná pro obě strany.“

Jinak zůstává tým mechaniků v čele s Vojtou Loupalem ve stejném složení. V praxi to znamená, že nejúspěšnější mechanik truckové historie, šestinásobný mistr Jiří „Gejza“ Zahálka vstupuje již do své patnácté sezóny.
 
Buggyra
 
oficiální stránky týmu: www.buggyra.com

 
 
Fotogalerie:   Janner rallye 2008 - Tarabusova smolná havárie, foto R.Kašpárek

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose