www.car.cz
 

Historie se neptá. Ale fotografie hovoří jasně (trucky)
     tisková zpráva


Přestože je před týmem Buggyra závod v Nogaru, nebude od věci vrátit se na úvod pohárového klání do Misana. V něm sice zvítězil Antonio Albacete, nicméně všeobecně převládal názor, že si k vítězství dopomohl ulitým startem. Faure s Vršeckým se odmítli vzhledem k týmovým pravidlům k celé záležitosti vyjádřit, Albacete případnou vinu pochopitelně popírá, proto jsme se pokusili alespoň o obrazovou rekonstrukci.

1. Několik sekund po startu. Albacete se dostává před Faura, přestože měl vzhledem ke druhému místu v kvalifikaci podstatně nevýhodnější pozici. V případě „čistého“ Antoniova startu by musel Ludovic totálně zaspat start. O francouzském jezdci je přitom známo, že patří k těm nejrychlejším…
2. Pozice Oestreicha jednoznačně potvrzuje teorii o Albaceteho předčasném startu. Markus byl totiž na startovním roštu čtvrtý, zareagoval však bleskurychle na Antoniův start a je třetí. Podle všeho i on startoval předčasně!
3. Nájezd do zatáčky. Albacete vede před Faurem. Vršecký ví, že pokud neudělá Oestreich hrubou jezdeckou chybu dostane se na třetí místo.
4. Posunuli jsme se o deset metrů. Setrvalý stav.
5. Čtveřice vozů je v první zatáčce. Vede Albacete, druhý Faure, třetí Oestreich. Takto končí i závod. Podle těchto fotografií španělský jezdec skutečně ulil start, stejně tak odstartoval předčasně Oestreich.. Komisaři FIA však nereagovali a o historii se ví, že se neptá!

oficiální  týmové stránky : www.buggyra.com


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose