www.car.cz
 

Vršecký v Nogaru favoritem ??
     tisková zpráva


Máme-li věřit statistickým údajům, je jezdec Buggyry David Vršecký největším favoritem čtvrtého závodu Evropského poháru tahačů v Nogaru. Druhý muž průběžného pořadí je totiž jediným jezdcem současného startovního pole třídy Super Race Truck, kterému se v předcházejících dvou letech vždy dařilo propracovat se na stupně vítězů. V roce 2002 dojel třetí, přičemž se jednalo o jeho vůbec první místo na bedně. Minulý rok skončil po skvělé jízdě druhý, když v posledních několika kolech zápolil s velkými problémy brzd, přesto za sebou taktickou jízdou udržel neustále dotírajícího Markuse Oestreicha.

Bilance dalších favoritů na zisk titulu je v Nogaru méně úspěšná. Markus Oestreich (VW) zde v loňské sezóně dojel na třetím místě, jinak se nedostal na bednu. Antonio Albacete (Buggyra) slavil své nejlepší umístění v Nogaru 2000, kdy dojel druhý na voze MAN. Třetí místo pak ve stejném roce obsadil Ludovic Faure (Buggyra) na Mercedesu. V této souvislosti je nutno podotknout, že Buggyra obhajuje letos vítězství z loňského roku, kdy vyhrál Gerd Koerber.

Zajímavé a povzbudivé informace pak zejména motorářům přináší předpověď počasí na nejbližší dny. Podle nich se v Nogaru nebudou opakovat loňská tropická vedra, která doslova sužovala celé startovní pole. Ještě v pátek se sice teploty budou šplhat směrem ke třicítce, v sobotu se však očekává přijatelných 22 stupňů Celsia, zatímco v neděli má být podle meteorologů kolem dvaceti stupňů.

buggyra


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose