www.car.cz
 

Třídenní deštivé testování Buggyr skončilo
     18.4.2008 18:54 - tisková zpráva


Dnes dopoledne skončilo třídenní testování týmu Buggyra International Racing Systém ve francouzském Nogaru. Přestože k absolutní spokojenosti chybělo poněkud "kvalitnější" počasí, jsou oba závodní speciály Markuse Bosigera a Davida Vršeckého připraveny na první závod sezóny. Ten se uskuteční 10. května na okruhu Catalunya poblíž Barcelony.

Zatímco v úvodní den testování bylo počasí na straně jezdců, o den později bojovali Markus s Davidem na technicky náročném okruhu s přívaly vody. "Každé zlo je k něčemu dobré. Alespoň jsme si mohli v praxi vyzkoušet nastavení obou speciálů na případné "mokré" závody. Hlavně v Doningtonu se nám to bude hodit," potvrdil technický ředitel týmu Mario Kress.

"Ve středu jsme ale měli dost času prověřit všechny nové komponenty. Data odpovídají našim očekáváním. A to jsme ještě museli část dne obětovat novému nastavení sedaček. Podle nařízení FIA musí mít i truckeři stejně jako jezdci F1 zařízení, které je zárukou toho, že při případné kolizi těžká helma nezlomí jezdci vaz."

Vedle dvojice jezdců na Buggyrách se v Nogaru představilo to nejlepší z týmu MAN v čele s exmistry Evropy Antoniem Albacetem a Egonem Allgauerem, nechyběla ani nová akvizice Jochen Hahn. "Samozřejmě, že nás zajímaly časy konkurence. To je ale asi tak všechno, co bych k tomu chtěl říct," řekl lakonicky závodní inženýr Robin Dolejš.

"Přijeli jsme do Nogara dělat svoji práci. Řekl bych, že se nám to vzhledem k okolnostem povedlo."

Buggyra

 
 
Fotogalerie:   Misano 2008 a i v neděli úspěšná Buggyra, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose