www.car.cz
 

Skvělý úvod Buggyr ve španělském Albacete !
     7.6.2008 16:34 - tisková zpráva


Lepší vstup do třetího podniku Evropského poháru tahačů ve španělském Albacete si tým Buggra International Racing Systém nemohl ani přát. Z vítězství se v místních takřka tropech radoval Markus Bosiger před stájovým druhem Davidem Vršeckým. Na domácího Albaceteho zbylo třetí místo!

Úřadující mistr Evropy v kvalifikaci potvrdil vítězství v měřeném tréninku a dokázal vyhrát bez na první pohled většího úsilí. Navíc na startu vytvořil velmi výhodnou pozici pro Davida Vršeckého, který startoval ze třetího místa. "Odstartoval jsem s cílem zisku co nejlepší pozice v první zatáčce. To, že mého manévru dokázal David využít ke svému prospěchu jen dokazuje, s jak skvělou formou se zatím potkává," řekl po dojezdu Markus, když si po celou kvalifikaci držel zhruba sekundový náskok.

"Jel jsem to, co jsem potřeboval vědom si toho, že se velké body budou brát až v pohárovém závodě."

David Vršecký zažíval v boji o druhé místo podstatně dramatičtější okamžiky, než jeho stájový druh. Ve druhé polovině kvalifikace totiž musel řešit stále akutnější problémy s pneumatikami. "Každým kolem to bylo těžší. S ohledem na start pohárového závodu jsem chtěl ale za každou cenu udržet druhé místo. Nakonec to vyšlo. Vzhledem k tomu, že nás čeká závod o pět kol delší, máme hodinu na to abychom problém s pneumatikami vyřešili. Bude to ale hodně těžké."

Buggyra


 
 
Fotogalerie:   Eurostroj Schlager Rally Tišnov 2008 pohledem Pavla Malého

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose