www.car.cz
 

V Buggyře opravují oba potlučené speciály a jedou na Truckfest
     16.6.2008 22:38 - tisková zpráva


Ani minutu nazmar!

Vskutku nabitý víkend čeká na tým Buggyra International Racing Systém. Vzhledem ke stávce ve Španělsku a Francii totiž dorazil šéfmechanik Vojta Loupal s oběma Buggyrami do roudnického BTC až v pátek podvečer! Přitom odjezd do dějiště konání čtvrtého podniku letošního EP tahačů ve francouzském Nogaru je naplánován na příští pondělí.

Podle šéfa týmové logistiky je posunutí termínu odjezdu vysoce nepravděpodobné. "Jak ukázala cesta z Albacete, vzhledem k dění na evropských cestách nelze prakticky nic pořádně naplánovat, časová rezerva je nezbytností" řekl Petr Marek, před jehož mechaniky stojí velmi komplikovaný úkol. Opravit oba potlučené speciály, zúčastnit se o víkendu tradičního Truckfestu v Piešťanech a vypravit tým na cestu do Nogara. A pokud možno zvládnout alespoň krátké testování.

"Bude to o minutách, dvoudenní zpoždění nám velmi zkomplikovalo život.. Bavil jsem se o tom s manažerem Honzou Kalivodou. Máme na Slovensku marketingové zájmy, odřeknutí účasti na Truckfestu proto nepřichází v úvahu. Navíc jsme slíbili přivézt obě auta…."

V současné době se proto pracuje v Buggyra Technology Centru na dvě směny. Pokud půjde všechno podle plánů, je možno stihnout krátké testování ve středu odpoledne, případně v neděli večer po návratu z Piešťan. "Pracovat bude i záložní tým. Naštěstí inženýři mají o všem jasno, pokud nás nezradí počasí, případně se ze Slovenska nebudeme vracet dva dny, snad všechno s odřenýma ušima stihneme," potvrdil Marek.

 

Buggyra


 
 
Fotogalerie:   Erzetka Lážovice 2008 – Radek Rochelt

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose