www.car.cz
 

David Vršecký: Dalších 48 bodů z tropického Nogara
     2.7.2008 07:15 - tisková zpráva


Vršecký: Nic netrvá věčně!

Přestože jezdec týmu Buggyra International Racing System David Vršecký nedokázal ani letos v Nogaru vyhrát pohárový závod, je se svým výkonem spokojen. Není se čemu divit, z tropické Francie přivezl poháry za dvě druhá místa a na své konto si připsal cenných 48 bodů!

Díky tomu si David letos drží úctyhodný průměr 45,5 bodů na závodní víkend. Udržení průměru garantuje překonání magické hranice 400 bodů a s největší pravděpodobností i zisk mistrovského titulu. "Zní to moc hezky, ale se říká, zajíci se sčítají až po honu," potvrdil Vršecký. Podle jeho názoru je velmi předčasné vynášet jakékoli soudy.
 
"Mám radost ze stálosti formy mé i auta, na druhou stranu závodění je někdy o velmi nepříjemných překvapeních. Celkem dost dobře se dokážu vžít do pocitů Markuse. V neděli jel skvěle a pak přijde banální závada… Vyrovnat se s něčím podobným představuje oříšek i pro hodně silné jedince. Naštěstí má Markus nervy na železa."

Přestože Davidův náskok na Markuse Bosigera činí po Nogaru 20 bodů, zůstává podle Vršeckého Bosiger největším adeptem na zisk titulu. "Jedním ze základních předpokladů pro úspěch v naší branži je štěstí závodníka. A to se letos Markusovi zatím vyhýbá. Po nějaké době se ale karta obrátí.
 
Jsem pevně přesvědčený, že si Bosi svou porci smůly vybral. Naopak Antonio s výjimkou nedělního pohárového závodu v Albacete, kdy jel fantasticky zatím dokázal vždy vytěžit z minima maximum. Nic ale netrvá věčně."
 
Buggyra

 
 
Fotogalerie:   Buggyry v Nogaru 08, neděle, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose