www.car.cz
 

Osm double Buggyr. Poprvé až v roce 2005.
     10.8.2008 09:35 - tisková zpráva


Na čísle osm se na Nurburgringu zastavil počet závodů, po kterých se radovali jezdci týmu Buggyra International Racing System z double v některém z podniků Evropského poháru tahačů. Nejvíce se v tomto směru dařilo jezdcům na Buggyrách na okruhu Catalunya v Barceloně.

Na první double si přitom museli Vršecký s Koeberem počkat celou sezónu. V roce 2005 se totiž týmu nepodařilo připsat si na své konto dvojnásobné vítězství ani v jednom ze závodů. Poprvé se Buggyra dočkala v úvodním podniku 2006, kdy se v sobotu radoval Vršecký před Koerberem.
 
David si své barcelonské triumfy zopakoval v dalších dvou sezónách s tím rozdílem, že vyhrál v neděli a na stupně vítězů ho místo Koerbera doprovodil Markus Boesiger. Trojnásobný mistr Evropy Koerber (dvakrát s Buggyrou) se coby vítěz pohárové závodu podílel na double pouze jednou, a to v roce 2006 na Nurburgringu.

Nejúspěšnějším jezdcem je v tomto ohledu Markus Boesiger, který dovedl s Vršeckým v zádech svou Buggyru vítězně do cíle ve čtyřech závodech.
Double týmu Buggyra International Racing System

Sezóna Okruh Pořadí
2005 - -
2006 Barcelona Vršecký – Koerber
Nurburgring Koerber – Vršecký
2007 Barcelona Vršecký – Boesiger
Zolder Boesiger – Vršecký
Nurbrurgring Boesiger – Vršecký
2008 Barcelona Vršecký – Boesiger
Nogaro Boesiger – Vršecký
Nurburgring Boesiger - Vršecký
 
Buggyra
 

 
 
Fotogalerie:   Buggyra v Albacete 2008, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose