www.car.cz
 

Roudnický jezdec se rozhodl pro adrenalinovou plavbu Indickým oceánem.
     16.8.2008 19:34 - tisková zpráva


Trucker David Vršecký: Dovolená splnila účel

Pokud někdo očekával, že vedoucí jezdec průběžného pořadí truckového šampionátu David Vršecký bude trávit dovolenou klasickým způsobem, musel být notně zklamán. Roudnický jezdec se totiž rozhodl pro adrenalinovou plavbu Indickým oceánem.

Pakliže bylo cílem plavby nabudit Davida do druhé poloviny šampionátu, tento záměr se podle jeho slov nepochybně vydařil. "Osm dní a nocí jsem strávil v pětimetrových vlnách, během té doby jsem se dostal na příď snad jen dvakrát. Kromě toho jsme přišli třetí den o plachtu. Postartovní strkanice na startu závodu jsou proti tomu procházkou růžovým sadem."

Vzápětí po příjezdu a aklimatizaci začala Davidova příprava na závod v Mostě. Dnešek tráví ve fitnes centru, o víkendu se hodlá věnovat sledování olympijských her. "Jako motoristu mě to dvakrát nebere, ale spolu s Denisou Ščerbovou, Ladou Kozlíkovou a Jardou Bábou máme stejné sponzory v oblasti sportovní výživy. Jedná se o společnost Nutrend, takže fandění považuji za věc stavovské cti."

Od pondělka se David Vršecký začne připravovat na závod v Mostě, po kterém následují v rychlém sledu další tři podniky EP. "Do Mostu pochopitelně nemůžeme, poněkud ostřeji se projedeme na letišti v Panenském Týnci. Už se nemůžu dočkat."

Buggyra


 
 
Fotogalerie:   LMS 2008 - 1000 km Nürburgringu a naši, foto BPA, P. Frýba

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose