www.car.cz
 

Buggyra se chystá na legendární truckerský Nürburgring
     tisková zpráva


O víkendu 10. a 11. července čeká kolotoč ME tahačů nejprestižnější závod sezóny na legendárním Nürburgringu. Jako největší favorit odjíždí do Německa David Vršecký ze stáje Buggyra. Devětadvacetiletý pilot tu vyhrál už loni a navíc vede i průběžné hodnocení šampionátu. Zaostat nechtějí v Německu ani jeho dva týmoví kolegové - Francouz Ludovic Faure a Španěl Antonio Albacete, kterým patří celkově druhá a třetí příčka. Závody se pojedou tradičně před skvělou kulisou. Pořadatelé čekají návštěvu kolem 150 000 diváků.

Na Nürburgring přijede Buggyra i s jednou žhavou novinkou. Představí tu dlouho očekávaný vůz Freightliner, který bude premiérově nasazen do divize Race Truck. Podle slov šéfkonstruktéra vozu a technického ředitele týmu Maria Kresse to bude doslova křest ohněm:

 
Půjde zejména o to si vůz otestovat v podmínkách závodu. Výsledky pro nás nejsou až tak prioritní. Neznamená to ovšem, že se chceme jenom svézt. Uděláme maximum pro to, abychom uspěli. Jako pilota jsme angažovali dvojnásobného Mistra Evropy Gerda Körbera. To hovoří za vše.“ Jedenačtyřicetiletý Němec, který dominoval startovnímu poli „Suprů“ v barvách týmu dvě předchozí sezóny, už se na domácí závody velice těší.„ Je to pro mě čest jet opět za Buggyru. Navíc tohle bude absolutní novinka a to mě velice láká. Už se nemůžu dočkat.“

Tým je na vrchol sezóny maximálně připraven a jeho chod v žádném případě nemůže narušit ani mediální kauza Martina Koloce. Případ z roku 1991 nemá s činností týmu žádnou souvislost a Martin se, jak známo, ze zdravotních důvodů již přes rok ve vedení týmu neangažuje. Věříme, že závodní tým a jeho piloti již při nadcházejícím závodě v Německu prokáží silu projektu Buggyra a znovu opanují přední příčky, tentokrát obou, startovních polí.
 
buggyra

 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose