www.car.cz
 

Trucker David Vršecký: Jak ten čas letí!
     30.9.2008 21:28 - tisková zpráva


Ve fitness centru ladil dnes dopoledne formu vedoucí muž průběžného pořadí truckového šampionátu David Vršecký. A jak sám tvrdí, čas do závodu, který rozhodne o novém mistrovi starého kontinentu letí zběsilým tempem!

"Někde jsem četl, že se před důležitými životními událostmi čas vleče, v mém případě je ale opak pravdou," tvrdí David, který se před rozhodujícím závodem své truckové kariéry cítí v optimální psychické u fyzické pohodě. Jen v neděli ho trochu vykolejil závod Formule 1 v Singapuru.
 
"Oba jezdci mého oblíbeného Ferrari odvedli skvělou práci, nicméně mechanici shořeli jako papír. Ještě, že mám v zádech Vojtu, Jirku a Julia, na které je za všech okolností spolehnutí."

Oba jezdci Buggyry, kteří si to v Jaramě rozdají v souboji o mistrovský titul spolu v současné době nekomunikují, což však podle Davida rozhodně nelze spojovat se zahájením psychologické války. "Máme s Markusem velmi dobré vztahy a pevně věřím, že nejinak tomu bude i po Jaramě.
 
A vést proti němu psychologickou válku je stejně účinné, jako snažit se vykolejit pendolino párátkem položeným přes kolejnice," potvrdil Vršecký se smíchem. "Nedovedu si představit, že by Markuse něco dokázalo rozhodit. Ale možná, kdybych mu nadělil v Jaramě kolo…"
 
Buggyra

 
 
Fotogalerie:   Buggyry úspěšné i v Le Mans 2008, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose