www.car.cz
 

Poněkud ve stínu Karla Holoubka zůstali při testování mistři Evropy Vršecký i Bösiger
     15.11.2008 14:53 - tisková zpráva


Holoubkův let Buggyrou!

Poněkud ve stínu zůstali druhý den testování týmu Buggyra International Racing System mistři Evropy David Vršecký a Markus Bösiger. Po krátké prohlídce trati se totiž za volant závodního speciálu posadil dlouholetý generální partner a pilíř týmu Karel Holoubek. A jak ukázaly posléze dosažené časy, mezi elitou evropských truckerů by se rozhodně neztratil.

Což ostatně potvrdil i úřadující mistr starého kontinentu David Vršecký. "Dnes jsem Karla trochu zaučil a vysvětlil mu stopu. Na to, že v tahači seděl poprvé, předvedl vynikající výkon." Karel Holoubek se pak podle svých vlastních slov rozhodl uplatnit v truckovém týmu svou podnikatelskou filozofii, podle které nemá nikdo své místo jisté.

"Markus s Davidem mi dělali v posledních dvou sezónách radost. Nechtěl jsem ale, aby usnuli na vavřínech. Po dnešním testování jsem se rozhodl, že žádného z nich pro příští sezónu nenahradím svou osobou. Zatím stačí, že jsem na oba svým výkonem vyvinul pozitivní tlak. Chlapci mají o čem přemýšlet."

Kromě generálního partnera se v Buggyrách po okruhu proháněli rovněž Bösiger s Vršeckým. "Markus si vedl celkem dobře. Je vidět, že jezdit ještě nezapomněl. Pro příští rok s ním budu muset v bojích o titul počítat," potvrdil David s tím, že s prozatímními výsledky testování je spokojen. "Na jedné straně jsme dokázali po oba dny zrychlit, na druhé víme, kde nás tlačí bota"

" Na zítřek máme pozvané novináře a sponzory, takže to bude volnější. Přesto zkusíme od rána nové modifikace turbodmychadel a nastavení podvozku. Markus s Davidem a samozřejmě i Karel odvedli slušnou práci. Musím je pochválit," řekl na závěr druhého testovacího dne technický ředitel týmu Mario Kress.

Buggyra


 
 
Fotogalerie:   Rally Vysočina 2008 od Jirky Navrkala

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose