www.car.cz
 

Vedle Hamiltona, či Loeba v Monte Carlu pózoval také David Vršecký
     16.12.2008 09:04 - tisková zpráva


Monte Carlo: Vedle Hamiltona či Loeba si pro cenné trofeje přišli na pódium i David Vršecký a Mario Kress!

Kress spokojen na 100 procent!

Hned dvě ceny si odvezli představitelé týmu Buggyra International Racing System z galavečera FIA, který proběhl v pátek v prostorách Sportovního klubu v Monte Carlu.
Vedle Lewise Hamiltona, či Sebastiana Loeba si totiž pro cenné trofeje přišli na pódium David Vršecký a Mario Kress!

Zatímco David přebíral z rukou představitelů FIA pohár za vítězství v individuálním truckovém šampionátu, Mario odvezl do roudnického Buggyra Technology Centra cenu za vítězství v Poháru konstruktérů. Oslavy další trofeje přijdou podle jeho slov na řadu po dovolené na začátku příštího roku.

"V roce 2002 byli v Monaku Martin Koloc s Gerdem Körberem. Účast na akci jsem s nimi pochopitelně konzultoval, ale přesto musím přiznat, že mě svou úrovní překvapila. Všechno fungovalo na 100%," potvrdil maximalista Mario, kterého pouze mrzela "neúčast" závodního speciálu na pódiu.

"Buggyra má přece jen poněkud větší rozměry, než monopost Lewise Hamiltona nebo auto Sebastiana Loeba," připustil se smíchem. "Na druhé straně stál náš truck před vchodem klubu a byl tak všem pěkně na očích. I jeho zásluhou se Buggyra v Monte Carlu rozhodně neztratila."

Buggyra


 
 
Fotogalerie:   Jarama 2008 - Buggyry s dalším titulem, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose