www.car.cz
 

Titulu Nejúspěšnějšího sportovce Litoměřicka se konečně dočkal trucker Vršecký
     16.2.2009 17:42 - tisková zpráva


Celých deset let nebyl úřadující mistr Evropy David Vršecký v rodném regionu prorokem. Nejlepšímu domácímu truckerovi posledního desetiletí nepomohly k zisku titulu Nejúspěšnějšího sportovce Litoměřicka četná pohárová vítězství, ani překonání světového rychlostního rekordu na letmý kilometr. Dočkal se až letos.

Zpráva o triumfu zastihla Davida paradoxně v zahraničí, kde v posledních deseti dnech řešil stav své tělesné schránky, především v minulosti těžce zkoušeného kolene. "Fakt jsem vyhrál! Už jsem tomu ani nevěřil. Je ale pravda, že kdybych nevyhrál letos, tak už asi nikdy," prozradil David v telefonickém rozhovoru. "Mám z toho radost, vždyť už jsem byl dvakrát Mezinárodním mistrem Německa, zatímco v rodném regionu se mi vítězství pořád vyhýbalo. Doufám, že první triumf nebude zároveň posledním."

Vršeckého týmový kolega Markus Bösiger se v anketě umístil na pátém místě. "Nikdy jsem v Litoměřicích sice nebyl, musí se ale jednat o sportovně velmi silný region, když ani individuální titul vicemistra a vítězství v týmové nestačilo k lepšímu výsledku," řekl v reakci na své umístění švýcarský jezdec. "Rád bych tímto pogratuloval Davidovi. Hned na úvod roku jsem s ním opět prohrál. Pevně věřím, že v průběhu sezóny bude lépe."

Cenu pro vítěze přebíral týmový manažer Jan Kalivoda, který ocenil vynikající práci organizátorů. "Co se vyhlašování nejrůznějších anket týče, máme toho hodně za sebou. Mohu zodpovědně říci, že vyhlašování výsledků mělo evropské parametry."

 

Buggyra

www.buggyra.com


 
 
Fotogalerie:   Český tým Buggyra v sezóně 2008, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose