www.car.cz
 

První ostré testování Buggyra v Mostě přineslo velkou spokojenost !!
     15.3.2009 15:40 - tisková zpráva


Pouze slova chvály!

První letošní vskutku ostré testování mají za sebou jezdci týmu Buggyra International Racing System David Vršecký a Markus Bösiger. Mistři Evropy posledních dvou let neskrývali svou spokojenost!

Na mosteckém okruhu se ve středu testovalo pod klasického a v minulosti osvědčeného schématu. Zatímco jeden z jezdců kroužil po okruhu s loňským speciálem, druhý konal totéž s autem pro letošní sezónu. Poté došlo ke vzájemnému porovnání dat. "Trochu nás zlobilo počasí, na okruhu se střídaly suché úseky s mokrými. Díky tomu jsme si alespoň mohli vyzkoušet mokré nastavení," řekl úřadující mistr Evropy David Vršecký.

"Kromě toho jsme měli dost "suchých" dat z loňské sezóny a v Assenu stejně skoro pokaždé prší."

Stejně jako v předchozích dvou sezónách byla první na řadě Markusova Buggyra, švýcarský jezdec nešetřil v závěru testování slovy chvály. "Na konci loňské sezóny jsme se dohodli na tom, že budeme testovat až v polovině března, do té doby budeme komunikovat ohledně vývoje prostřednictvím mailů. Už jsem byl trochu nervózní," přiznává vicemistr Evropy.

"Po odjetí dvou kol jsem mohl konstatovat, že veškeré moje připomínky týkající se zejména motoru byly vzaty v potaz a nápady uvedeny do praxe. Jak ukazují data, udělali jsme pokroky především při akceleraci."

I přes spokojenost obou jezdců zůstává technický ředitel Mario Kress při zemi. "Markus se na nové auto strašně těšil. Byl tak nabuzený, že by pochválil všechno. Pravdou ale zůstává, že co se objemu kilometrů týče, najeli jsme v Mostě dva závodní víkendy a všechno fungovalo." Závěrečné testování plánuje Mario na duben. "Do té doby postavíme Davidovo auto a vyřešíme všechny drobné problémy ohledně nastavení. A pak už se budeme těšit do Assenu."

 

Buggyra

Na tv obrazovkách se objeví dokument David Vršecký: 10 let k titulu
13.3.2009 - V pondělí 16.03.2009 je do programu zařazena premiéra filmu pod názvem "David Vršecký: 10 let k titulu".



 
 
Fotogalerie:   Testy Buggyry v Mostě , březen 2009, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose