www.car.cz
 

Šéf týmové logistiky Buggyry kvituje, že Assen je podstatně blíž, než Barcelona.
     7.5.2009 10:03 - tisková zpráva


Marek Assen kvituje!
Velmi spokojený s dějištěm konání prvního závodu evropského šampionátu tahačů v Assenu je šéf týmové logistiky Petr Marek.
Důvodem jeho spokojenosti je prakticky poloviční vzdálenost, než ta, kterou museli v minulých čtyřech letech urazit mechanici na trase Roudnice nad Labem – Barcelona.

"Nikdo si dnes nedovede představit, jak budou vypadat druhé jízdy každého závodního dne, kdy si jezdci na prvních osmi místech budou prohazovat pořadí. Velmi rád bych se pletl, obávám se ale, že se pojede obrazně řečeno na krev, přibude kolizí a práce na autech," odhaduje Petr s tím, že do Assenu poslal dvojnásobnou porci plastů a náhradních dílů.

"Kromě toho máme připravenu dodávku. Pokud dostanu v sobotu pozdě odpoledne informaci, že v závodě došlo ke katastrofické situaci a je potřeba dopravit do Assenu další díly, jsem do rána na okruhu. Do Barcelony bych to určitě nestíhal."

Kromě toho dorazí oba závodní speciály z Holandska do Roudnice minimálně o den dříve, než v případě návratu z katalánské metropole. "Bude více času na servis a přípravu aut na závod v Misanu, a to včetně testování. Pak se totiž pojedou každé dva týdny závody v poněkud odlehlejších destinacích jako je Albacete, Nogaro a Barcelona. Zatím řešíme logistiku, každopádně ale času nebude nazbyt," řekl Petr Marek na závěr!

 

Buggyra


 
 
Fotogalerie:   Trucktrial v Milovicích podruhé, duben 2009, foto Ladislav Živný jun.

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose