www.car.cz
 

Na letišti testoval spokojený David Vršecký!
     19.5.2009 16:22 - tisková zpráva


Spokojený Vršecký!

Dnes dopoledne testoval na letišti v Panenském Týnci úřadující mistr Evropy David Vršecký. Třetí muž průběžného pořadí neskrýval po konci testování svou spokojenost.

"Letištní plocha v Panenském Týnci má sice ke klasickému okruhu hodně daleko, přesto jsme se ale ujistili, že jdeme správnou cestou," potvrdil David po konci testování, v jehož průběhu se musel obejít bez výjezdů a akcelerací. "Chtěli jsme testovat na okruhu, ale prostě nebyl čas. Inženýři a mechanici odvedli velký kus práce. Samozřejmě, na postavení nového auta nebyl čas, máme, ale na čem stavět."

Evropský šampión si pochvaloval především nové nastavení, díky kterému je jeho speciál podstatně lépe ovladatelný. "Podvozek si už podstatně lépe "rozumí" s předními pneumatikami, než tomu bylo v Assenu. Vzhledem k tomu, že i s autem, jehož šasi mělo vzhledem k novým předním pneumatikám k dokonalosti daleko, jsme dokázali dojíždět mezi třemi nejlepšími, jsem před Misanem optimistou."

Stejný názor zastává i druhý jezdec prozatímního pořadí Markus Bösiger, který "testoval" na dálku. "Mám veškerá telemetrická data, vypadá to velmi dobře. Hodně se těším do Misana. Máme Antoniovi co vracet."

Buggyra



 
 
Fotogalerie:   Víkend plný spáleného benzínu©V.Rožánek

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose