www.car.cz
 

Vršecký vítězem v Misanu!
     24.5.2009 16:20 - tisková zpráva


Přitom Vršeckého cesta k letošnímu prvnímu vítězství v závodě ohodnoceném plným počtem bodů nebyla vůbec jednoduchá. Na úvod měřeného tréninku totiž chyboval Markus Bösiger a David musel stejně jako ve včerejším pohárovém závodě opustit nedobrovolně trať. Nakonec zajel třetí nejrychlejší čas a před startem doufal, že se mu konečně podaří zajet jízdu bez nutnosti výjezdu mimo okruh!

Jeho přání bylo částečně vyslyšeno, rozhodně se však nejednalo o vítězství z kategorie snadných. Hned na startu poněkud zaspal Jochen Hahn a propadl se na čtvrté místo. Do čela šel Bösiger, který byl však ve třetím kole penalizován za údajné nedodržení správné pozice na startu průjezdem boxovou uličkou."Jsou rozhodnutí, ke kterým se jako slušně vychovaný člověk nemíním vyjadřovat,"řekl Bösiger po dojezdu na čtvrtém místě, na které se propracoval z osmé pozice.

V pátém kole skončil závod pro Hahna, kterému vypověděl poslušnou motor jeho závodního speciálu. Na prvním místě jel Albacete před Vršeckým! "Auto fungovalo výborně, naopak se mi zdálo, že Antonio tak trochu vadne. Zkusil jsem ho předjet. První manévr i ale zrovna nevyšel, opět jsem šel mimo okruh," prozradil David, v jehož případě však platilo známé do třetice všeho dobrého. Mistr Evropy se totiž dokázal vrátit na okruh na druhém místě a během několika desítek sekund se ocitl za Albacetem. "Tentokrát jsem si dal větší pozor a útok provedl na centimetr přesně. Antonio se ani moc nebránil. Stejně jako Markus jsem vyhrál v Misanu potřetí v řadě a mám velkou radost!"

www.buggyra.com


 
 
Fotogalerie:   Pozvánka na Trucky do Mostu - sobotní foto Miloš Jenčík

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose