www.car.cz
 

Buggyra u partnerů v HCS Centru Planá nad Lužnicí
     4.6.2009 13:41 - tisková zpráva


Buggyra hostem v HCS Centru

V rámci plnění sponzorských povinností se na sklonku minulého týdne představila Buggyra reprezentovaná mistrem Evropy Davidem Vršeckým v HSC Centrum Planá nad Lužnicí!

Jmenovaná společnost je výhradním distributorem a dovozcem hydraulických "rukou" PM a od letošní sezóny spolupracuje s Buggyrou. "Jedná se o spolupráci na vysoké profesionální úrovni. Hydraulická ruka patří k základnímu vybavení všech silných truckových týmů, bez její pomoci si snad mechanici ani nedovedou představit svou práci. Rád bych touto formou ještě jednou poděkoval majiteli centra panu Josefu Sokolíkovi," vysvětlil šéf týmové logistiky Petr Marek.

Vzhledem k tomu, že se aktuální závodní speciály připravovaly v době akce na závod v Albacete, představil David Vršecký zájemcům v čele s obchodním ředitelem italského výrobce firmy PM panem Giovanni Taconnim "speedový" superspeciál. Tedy vůz, se kterým překonal v prosinci loňského roku světový rychlostní rekord v závodě na pevný kilometr.

"Pan Taconni je z Modeny, takže jsme mohli vedle Buggyry řešit i Ferrari, které se snad zásluhou Kimiho v Monaku konečně odrazilo ode dna," prozradil David s tím, že italského hosta zaujala především schopnost akcelerace několikatunového monstra.

 "Bylo vidět, že si tyká s technikou. Uznale pokyvoval hlavou, což lze brát jako formu uznání."

 

Buggyra


 
 
Fotogalerie:   EP trucků - neděle v Assenu a české Buggyry, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose