www.car.cz
 

Do druhého závodu v Albacete Frankie i Markus z první řady
     6.6.2009 22:36 - tisková zpráva


Albacete

Začal třetí závodní podnik Evropského championátu trucků na okruhu Albacete ve Španělsku. Dopoledne se jely dva volné tréninky na mokré trati a v poledne měřený trénink již na suché trati. Piloti Frankie Truck Racing Teamu se samozřejmě snažili dosáhnout co nejlepšího času pro umístění na startovním roštu prvního závodu víkendu. Markus Altenstrasser zajel osmý čas a Frankie Vojtíšek se potýkal s technickými problémy, ale nakonec zajel devátý čas. Do prvního závodu nastoupí Frankie z páté a Markus ze čtvrté řady startovního roštu.

První závod

V prvním závodě tohoto víkendu se Frankie po startu probojoval z deváté startovní pozice na sedmou příčku i před stájového kolegu, který dojel za ním na osmém místě. V druhém kole Frankieho předjel Markus, a tím si otočili pozice v závodě. Během zbývajících kol závodu se nic mimořádného nedělo a Markus dojel na sedmém místě a Frankie na osmém bodovaném místě. Díky novým pravidlům nastoupí do druhého závodu Frankie i Markus z první řady na startovním roštu. Závod vyhrál domácí pilot Antonio Albacete . 

2 sobotní závod

Do druhého závodu startovali oba piloti Frankie Truck Racing Teamu Frankie i Markus z první řady na startovním roštu. Po startu si pozice udrželi, Markus jel na první a Frankie na druhé pozici. Po třech kolech Frankieho překonal rychlejší Vršecký a následně Albacete.

Později v dalším kole překonali i Markuse Altenstrassera. Markus si po zbytek závodu držel třetí pozici, než mu v předposledním kole praskl brzdový kotouč a propadl se na čtvrtou pozici, na které skončil i celkově. Frankie závod dokončil na šesté místě. Závod vyhrál Vršecký. V bodovém hodnocení je Markus Altenstrasser na čtvrté pozici a Frankie Vojtíšek na sedmé. V teamovém hodnocení jsme také získali cenné body a celkově jsme na druhém místě.

http://www.frankie.cz/


 
 
Fotogalerie:   Albacete 2009- sobota a Buggyra, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose