www.car.cz
 

Virus napadl po Albacete tělo Davida Vršeckého, ale jezdec již je uzdraven
     16.6.2009 00:52 - tisková zpráva


Vršecký zdráv a nabuzen!

Zatím neznámý virus napadl po návratu z Albacete tělo Davida Vršeckého. Aktuální zdravotní stav evropského šampiona však dokazuje, že se rozhodně nejednalo o virus prasečí chřipky!

Po několika dnech strávených v posteli je David zcela vyléčen a dle svých slov patřičně nabuzený. Ačkoli totiž patří Nogaro mezi jeho nejoblíbenější okruhy, vedle Jaramy se jedná o jediný okruh, na kterém nedokázal doposud zvítězit. Přitom v roce 2002 slavil právě v Nogaru své první stupně vítězů, když dojel v závodě třídy Super Race Truck třetí.

"Tak na to nikdy nezapomenu. Tehdejší fotograf Bér se vsadil, že pokud dojedu na bedně, proběhne cílovou rovinkou nahý s českou vlajkou v ruce," vzpomíná David, který si od té doby připsal na své konto na tomto extrémně technicky náročném a nebezpečném okruhu několik druhých míst. "Jednou musím vyhrát. V Mostě jsem taky čekal dlouho, nakonec to přišlo. V Albacete jsme odvedli na testování velký kus práce, věřím, že se to v Nogaru projeví."

Ještě předtím však čeká na Davida a další jezdce páteční press day, na který má David rovněž velmi akční vzpomínky. Před třemi lety totiž začal v průběhu jízdy hořet jeho speciál. "Kabina byla plná dýmu. Dojel jsem do depa a řval na novináře, ať konečně vypadne z auta. Frajer ale seděl jako přibitý. Nakonec ho museli odtáhnout násilím. Nic proti adrenalinu, letos bych ale zůstal rád podobného zážitku ušetřen."

 

Buggyra


 
 
Fotogalerie:   Europa Truck Trial v Ostravě fotil Tonda Malý

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose