www.car.cz
 

Padesátiprocentní úspěšností v Nogaru Markuse Bösigera
     17.6.2009 23:51 - tisková zpráva


Bösiger věří v pokračování tradice!

Padesátiprocentní úspěšností se může v Nogaru pochlubit Markus Bösiger, který své čtyři starty v kabině Buggyry proměnil ve dvě vítězství. O víkendu hodlá v této tradici pokračovat.

Přitom Markusovy vzpomínky na Nogaro 2008 jsou poněkud smíšené. Do posledního pohárového závodu vstupoval jako neporažený závodník, ještě v jeho polovině to vypadalo na zisk maximálního možného počtu 60 bodů. Pak ovšem přišla banální technická závada. "Loni jsem možná prohrál v Nogaru boj o titul. Udělám všechno proto, aby se letos situace neopakovala," potvrdil Markus v telefonickém rozhovoru den před odjezdem do dějiště konání čtvrtého podniku Evropského poháru.

"Včera jsme rozebírali s Mariem na dálku telemetrická data a konzultovali, jak se vyrovnat s pomalými pneumatikami. Snad jsme našli konečně recept."

Prvnímu letošnímu závodu na francouzské půdě přikládá mistr Evropy ze sezóny 2007 velkou důležitost, rozhodující roli sehrají podle jeho názoru měřené tréninky. "Antonio zvolil velmi dobrou strategii. Nedá se říct, že by na okruhu zrovna zářil, dokáže ale vyhrávat první jízdy, za které se berou velké body," podotýká Švýcar.

"Musíme s tím něco udělat. Nejlépe hned v Nogaru. Pokud se dostane do ještě výraznějšího bodového trháku, bude při současné vyrovnanosti absolutní špičky stažení jeho náskoku velmi komplikované."

PR

Buggyra


 
 
Fotogalerie:   Europa Truck Trial v Ostravě fotil Tonda Malý

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose