www.car.cz
 

David Vršecký v Barceloně v sobotu i napodruhé na stupních vítězů : Bronz
     5.7.2009 09:19 - tisková zpráva


Vršeckého bronzový hendikep! Ani v závodě s hendikepem Davida Vršeckého stupně vítězů neminuly. Dojel třetí a celkovým bodovým ziskem 28 bodů se stal nejúspěšnějším jezdcem prvního dne závodního víkendu v Barceloně.

 Markus Bösiger skončil pátý. Do závodu vstupoval David jako vítěz úvodní jízdy z nejméně výhodné osmé pozice. Po prvním kole byl již pátý za největším rivalem Albacetem.

Představa zisku double začínala mít trhlinky v okamžiku, kdy se v šestém kole dostal za Brita Chrise Levetta. "V depu se hezky pozdravíme, dnes to ale vzal velmi prestižně. Potřeboval jsem spěchat za Antoniem, který se dostal na první místo a v té chvíli přišla drobná chybu," uznal David po závodě. Jeho malého zaváhaní využil vzápětí Jochen Hahn. V dalším průběhu závodu se mistr Evropy nakonec před Levetta přece jen dostal, k předjetí Hahna však již neměl dostatek časového prostoru.

 "Prohrál jsem s Antoniem o dva body, celkově však dnes stáhnul jeho náskok o šest bodů. Pokud to tak dopadne i zítra, budu spokojen." Méně spokojený musel být Markus Bösiger. Po nepovedeném předjížděcím manévru klesl ze třetího na šesté místo. Nakonec dojel pátý a svůj výkon odmítl komentovat.

 

Buggyra


 
 
Fotogalerie:   ME v trucktrialu 2009 v Ostravě, foto Mirek Knedla sen.

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose